Könyvjelzők

Fans

Alternatív nevek: Fans

Nem is olyan régen jelent meg az interneten, egy nagyszerű és izgalmas játék a szurkolók. Meglep? Ez talán furcsán hangzik, de most a rajongók egy esélyt, hogy megtalálja a hasonlóan gondolkodó emberek, beszélnek az emberek, akik szurkolni ugyanazon futballcsapat, hogy mind a te és a játék egy érdekes játék. És meg lehet csinálni egyszerre.

Különösen azok számára, akik szeretik a focit és minden második csak beszéljünk a kedvenc csapata, az utolsó meccset és a finom kalapált büntetés létre online játék részvétel. Fans Online - egy játék, hogy elvisz egy olyan világban, ahol mindenki szereti a focit, ahol mindenki törődik a kedvenc csapata. Online játék rajongóinak ez a lehetőség, hogy megtalálja a ugyanazok az emberek, mint te, aki él a futball. Vegyen részt a projekt, hogy hozza össze a nagy számú emberek különböző részein a mi bolygónk, akik izgatottan várják minden új bajnoki játék és a szórakozás a hasonlóan gondolkodó embereket, hogy megvitassák mérkőzés, ezzel erősítve a barátság a szurkolók a való életben.

Vegyél részt a játékban részvételével már nagyon egyszerű, a játék nem igényel telepítést a merevlemezre, és futtatható bármely számítógépen. Csatlakozzon Fans - néhány egyszerű lépésben. Lesz

· El megadni a neved,

· Adja meg az e-mail cím

· Jelszó létrehozása

· Is elfogad egy üzletszabályzat.

Most ki kell választania a csapatot, amelyhez a beteg, és hozza létre a profilt. Fans online regisztrációs folyamat sikeres volt, és meg lehet kezdeni a játékot.

Meg kell figyelnie, hogy az egészség a karakter, az erő, ügyesség a karaktert, mert ez lehetővé teszi a nagyobb, hogy elérje az ellenséget, és elkerüljék a kritikus találati ravasz, találékonyság és a harag. Ez csak annyit karaktert tölteni harc. Akkor lesz képes, hogy csatlakozzon a csapathoz, ahol a többi játékos szurkolni ugyanazon labdarúgó klub, mint te. Lesz aktívan részt vesz a banda életében. A csapat meg kell mozgatni a szint, ez pontokat. Rajongók online játék ad arra, hogy végezze el a feladatot, hogy csapat. Feladatok eltérő lehet:

· Victory riválisai a régióban,

· Harc a stadion,

· Biliárd,

· Shiz a pályán,

· A munka egy építkezésen.

Meg kell jegyezni, hogy amellett, hogy ez a csapat egy közös kincstár, mellyel vásárolni a különböző fejlesztések. Ezen kívül minden csapatnak van egy elsősegély-készlet, amellyel minden tagja a csapat képes arra, hogy visszaszerezze magának egy bizonyos mennyiségű életerő pontot. Brigádok is részt vehetnek heti versenyek brigád, ami a legerősebb csapatok határozzák meg.

Játék Game Fans Online is nagyon érdekes, mert a játék a chat és a fórum, ahol a rajongók is tárgyalni különböző futball témák közzé hírek futball, és keresse meg a barátok. A játékot online rajongók szeretete még azok is, akik nem érzik a focirajongó, mert játszani látni fogod, hogy a futball - ez nem csak egy játék, hanem egy egész világ, amely meglepetés mindenki számára. Játssz rajongók tetszeni fog többet, mert ez a projekt, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül részt a vitában a kedvenc foci témát, valamint más a hálózat tagjai. Itt a lehetőség, nem csak a játék, hogy részt vegyenek a harcokban rajongók megy az edzőterembe, és adja meg a karakter a gyönyörű kilátás, hanem kommunikálni barátaival igazítva privát üzenetek, és beszélni foci chat. A rajongók játszani minden. Ne pazarold az időt hiába, jelenléti ívet, a játék, és élvezze a foci hangulat és izgalmas játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more