Könyvjelzők

Borderlands

Alternatív nevek: Borderlands, borderlends

Borderlands Game egy izgalmas számítógépes játék. Ebben a játékban lehet játszani az első ember. Borderlands bemutatva elemeit shooter és a szerepjáték.

Letöltés Borderlands akkor a hivatalos honlapján a játék, ha van egy teljes tizennyolc éves. Mielőtt a játék, meg lehet nézni a videót a játék Borderlands. Ez a videó bemutatja, hogy a különböző funkciók a játék.

Hogyan kell játszani Borderlands Megtudhatja, hogy a felülvizsgálat során.

In-Game Borderlands karakter saját sajátosságait. Csak négy karakter a Borderlands:

1. Mordecai - egy vadász a játékban. Ő 17 éves volt, megnyerte a versenyt pontosságáért forgatás egy revolver. Sok játékos ezen a versenyen, azzal vádolva őt, amely sérti a játék és a sport viselkedését. Néhány játékos azt mondta, hogy a verseny előtt, és úgy viselkedett, sportszerűtlen. Utazott a különböző bolygók meg, hogy ő érdekli. Ő utal erre, mint egy jobb élet és egyszerű módja annak, hogy pénzt.

Különös rész:

39 éves

Color - türkiz,

Föld - Artemis.

2.. Roland egy katona a játékban. Szeret lőni az automata puska és sörétes. Roland állítja egy adott tyurel. Amellett, hogy a támadást és a harc, ő is gyógyítani, és helyreállítani lőszer és védik a gazdája. A multiplayer játék, és ez segít szövetségeseik. Ő egy volt katona a szervezet "Scarlet Spear."

Különös rész:

'34;

Szín - Zöld,

Planet - Prometheus.

3. Lilith sziréna a játékban. Rendelkezik pszionikus képességeit. Ez létrehozhat egy fáziseltolódás. A belépési és kilépési fáziseltolódása sziréna küld egy lökéshullám. Ha a váltás képviseli Lilith láthatatlan és nagyon gyorsan mozog. Ő csak közelharcban, de ehhez szükséges, hogy ki a speciális műszak.

Ez az egyike annak a hat szirénák. Minden sziréna van mágikus. De nem tudom, hogyan kell használni őket, és mit kell tennie. Meg akarja találni Serena óda, hogy többet információt magáról.

Legfontosabb tények:

27 éves

Szín - Pink;

Planet - Dionüszosz.

4.. Brick képviseletében a Berserker. Mehet egy különleges állapot. Ebben az állapotban nem tud lőni a fegyvert. Ebben Brick hevesen támadó ellenséget ököllel és gyorsan helyreállítani az egészségüket. Ő is használja a klub, amely a játékban. Célja, hogy megtalálja a hiányzó húga. Visel, mint a kabala mancsát a kutya, aki mint egy gyerek meghalt.

Legfontosabb tények:

36 éves

Szín - vérvörös,

Planet - Menethius.

In-Game Borderlands fegyverek minden karakter

1. Mordecai: mesterlövész puska, revolver.

2.. Roland: automata puska, sörétes.

3. Lilith: géppisztollyal, alapvető fegyvereket.

4.. Tégla: gránátvető.

Lejátszás Borderlands leszel a különböző bolygókon. Minden karakternek megvan a saját küldetése.

A játék Borderlands PC-n lehet játszani a különböző módok: Single player, vagy multiplayer.

Sok izgalmas benyomások adsz Borderlends játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more