Könyvjelzők

Fűszál

Alternatív nevek: Botva

Plant Online - egy ingyenes böngésző alapú játék egy szép humorérzéke, egyszerű és felhasználóbarát felület. A történet a játék megéri a konfrontáció juh és sertés, aki nem teszi fel ... Játssz Plant

Plant online játék nem igényel kliens telepítése és elérhető bármely böngészővel. Minden meg kell adnia a játékot, ez Register Botva: a honlapon válasszon egy játék szerver (adyn, Dydva, Tytra vagy TURBO), írja be e-mail címével és jelszavával. Ezután kattintson a "Login", és ez a játék Register Plant befejeződött. Most, amikor a regisztráció befejeződött Plant, mozgó egy új oldalt, a következő lépés az, hogy válasszon egy játék karakter: válassza ki a kedvenc módja, és a frakciót padló és gyere fel a karakter neve.

Plant online játék két frakció, akkor Barantus (juh) és Malacka (sertés). Számos tervezett karakterekből tizenkét minden frakció hat férfi és hat nő. Válassz megjelenésű is lehet szabad, és az in-game pénznemben (zöld). Miután az összes beállítást, akkor elkezd játszani Plant.

Eredetileg Plant kínál online játék végre az első feladat. Egy megbízást kapnak kompenzációt formájában aranyat. Viszonylag játék valuta a játékban: három játék valuta (aka erőforrások) - arany, kristályok és a káposzta (zöld). Mi a hivatalos pénznem?

Gold - ez a fő játék valuta játék. Ennek valuta tud fejlődni és a szivattyú jellemzői a karakter, vásárolj felszerelések és lőszerek. Az arany, meg kell dolgozni a gazdaságban, majd nézni, és még az arany lehet választani a többi játékos,

Crystal - a valuta bányásznak a bányában, vagy egy speciális mini játék. Ezzel a pénz, lehet kapni speciális berendezési tárgyak, amelyek jelentősen hozzájárulnak a győzelmet a csatában,

Zöldek - a valuta gyakorlatilag egy teljes analóg kristály, amit lehet kapni, ezzel magát attól, hogy a munka a bányában. De a játékosok, akik az egyesületet lehet keresni zöldek, értékesítése külön dolog a piacon a többi játékos, vagy nyerni a pókerben, a csontokat a kocsmában.

Menüben kiválasztja a "Character", meg tudod változtatni a avatar, megtekintheti a statisztikákat, valamint megismerkedhetnek a képességeit a karaktert. Ezek a képességek

Level - mutatja a haladás, a növekedés, a karakter,

Strength - határozza meg az okozott kárt az ellenség,

Elleni védelem - érzékeli a kár, zárható,

Agility - határozza meg annak valószínűségét, menekülés az ellenséges támadás,

Tömeg - meghatározni az egészségügyi és a sebesség az ő hasznosítás,

Szakértelem - határozza meg, hogy vívott két találat a sorban,

Glory - értékelése erkölcsi tulajdonságait a karakter.

A játékot online Botva megengedheti magának preobretya tetszett állatok ("kedvencek"), amely segít a csatában. De ez nem húzza egy kis állomány a megtakarítások.

A játék sokféle páncélok, fegyverek, italokat, és a függők. Csakúgy, mint az épületek, amelyek a falu (Bench, Sbytnitsa, kovács, Csárda, Farm, Ingatlan, Sanctuary és a Well). Ezen kívül van még iskola, erőd, kikötő, Mine (ahol dolgozik), Vodalka (itt található a kaland, kihívás).

A játékot online is áll Plant céhek, amelyek osztják osztályok és szakmák. Választhat egy szakma és az osztály. Itt vannak:

Pénzeszsákok - a céh a kereskedők, a cél - arany,

Munkamániás - Guild bányászok cél - kristályok,

Szorgalmas - Guild gazdák cél - Farm öröm,

Zhelezyachnik - céh.

Minden céh Botva online nyújt speciális előnyöket és kiemeli a játékstílusa.

És játszani a játékot online Plant is összeállt a hasonlóan gondolkodó emberek a klán, amelyen keresztül meg lehet építeni egy épületet össze, hogy megkönnyítsék a játékot.

Között két klán az online játékban Botva, néha vannak háborúk, abban az esetben súlyos nézeteltérés.

Játék Online Plant kiterjedt ahhoz, és Növényi regisztráció után jelentkezzen be a játék, akkor lehet tanulni egy csomó érdekes. Lejátszás Plant lesz móka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more