Könyvjelzők

Bounty Hounds Online

Alternatív nevek: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Online játék csoportjába tartozik a fantasztikus multiplayer szerepjáték játékok. Intézkedések a játék zajlik a távoli jövőben. Így a 24. században, a véres világháború 3. jelentkeznek a világon a nukleáris fegyverek, tette a legtöbb terület lakhatatlanná, és a helyeket, ahol lehetett élni - a határán társadalmi összeomlás. A háború emberek Bounty Hounds Online kapta a nukleáris program, amely furcsa módon, tudták, hogy megmentse az emberiséget: hogy az emberek a lehetőséget, hogy elhagyja a Földet és az utazás a csillagok között keresve egy helyet, helyreállítása életet. Ezekben utazik, hogy találkozzon más intelligens életformák.

Nézzük, mit kell játszani, milyen rendszerkövetelmények helyezi előttünk? A játék Bounty Hounds Online simán kell a számítógép az operációs rendszer Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6 GHz, 2GB RAM-mal, és a videokártya Nvidia 9600 GT (512MB) vagy Radeon HD 3600.

Ha a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek a játék, akkor lehet kezdeni: Bounty Hounds Online regisztráció mindössze néhány perc alatt. Annak ellenére, hogy az orosz nyelv még nem biztosított a fejlesztők, hogy ellenőrizze az nem probléma. A bal oldalán a képernyőn, a főoldalon a hivatalos honlap, meg kell adnia a regisztrációs adatokat. Vegyél részt a játékban Bounty Hounds Online kér minket, hogy dolgozzon ki egy felhasználói nevet (Player név) generál (jelszó), és erősítse meg a jelszót (Jelszó megerősítése), adjunk hozzá egy e-mailbe (E-mail), valamint megismerkedhetnek a játékszabályokat, és magán Adatvédelem Oldal - hogy egy "tick". Balra letölteni a programot, hogy telepítse a játékot a számítógépen a zöld gombot az alsó a területen profil (downlad most), telepítse a számítógép Bounty Hounds Online regisztráció befejeződött, és belevetik magukat az izgalmas, lenyűgöző és néha ijesztő világot a jövőben.

Miután regisztráció Bounty Hounds Online játék arra hív minket, hogy válasszon egy karakterosztály öt

Trooper - jól tudja kezelni a fegyvert, és nyomja meg a célt minden távolságra. Karakter megjelenése: narancssárga szemüveg és könnyű szürke formában, sárga árnyalattal.

Bio mérnök létrehoz egy másik játék veszélyes csapda, ahonnan menekülni az ellenség kemény. Viselése sárga szemüveg és barna, kék árnyalattal formában.

Scientist - közelharci harcos, jól kezeli a vegyi fegyvereket. A csata nem kiszámítható. Viseljen maszkot és a kék-kék egyenruhát.

Agent csoportjába tartozik, a kémek, aki arra törekszik, hogy utolérjék az ellenség ki őr. Van egy csomó különböző modern eszközök a támadást. Öltözött szürke egyenruhában.

Artillery - tüzérség, inkább harcolni a hosszú távú és szakszerűen fegyverekkel. Viselése sárga szemüveg és szürke-kék súlyozott formában, sárga árnyalattal.

Játék Bounty Hounds Online lehetővé teszi az egyes játék karakter, hogy egy kisállat, amely javult a játék, hogy növelje a tapasztalat és szakértelem, valamint tegye alakját. Háziállat nagyon hasznos lesz a világ, az Bounty Hounds online.

A játékot Bounty Hounds Online lesz különösen érdekes, hogy a rajongók a multiplayer játék: a játék megadja a lehetőséget, hogy végezzen csoport elleni harcokban más felhasználói csoportok ellen, a főnök és a multilaterális mini-játékok más játékosok ellen.

Játék nagyon érdekes és izgalmas, a magassága a grafikon, sőt a fejlesztők megpróbálták komolyan. Ez elég ahhoz, hogy itt ülök jogging Bounty Hounds Online játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more