Könyvjelzők

Fight Club

Alternatív nevek: Harc

Fight Club Online - böngésző alapú multiplayer online játék, ingyenes, egy igazi jelenség a szerencsejáték-ipar a FÁK. Miután a fejlesztők már megjelent ez a játék, akkor azonnal vált a szabvány összehasonlítása más hasonló játék termékek hosszú ideig. És valószínűleg sokan már tudják, hogy egy hasonló szabvány a szerencsejáték világ online játék Fight Club, és a mai napig. Ez minden adott, hogy a játékok száma, amely egy pontos másolatot a játék napról napra nő, de mi nem tettek herkulesi erőfeszítéseket a fejlesztők, az alkotások még mindig nem képes felvenni a versenyt a Fight Club. A játékot online Fight Club is minden játékos, aki hozzáfér az internethez, nem kor vagy területi korlátozások. Ez a játék nagyon népszerű nemcsak a FÁK, hanem az egész világon.

Vegyél részt a játékban Fight Club nem vesz sok időt, csak annyit kell tennie, - adja meg a fiók nevét és e-mail címét és jelszavát biztonságos hozzáférést a fiókjához. Ezt követően, az e-mail címre kap egy levelet, amely megerősíti, hogy a regisztráció befejezése Fight Club.

Játék Fight Club Online megnyílik, mielőtt a világ tele harc és a verseny, ahol a győzelem és vereség Mérgezz önuralmát. Játék története gyakorlatilag nincs, és minden, ami történik a játékban - egy ádáz csata fantázia karakter: bátor katonák, és tudva sokat mágikus varázslók.

Rendszer osztályok a játék tartalmaz semmi felesleges. Választhat egyet a három specialitások a karakter - a bölcs mágus, egy erős harcos vagy predpriimchivovogo kereskedő. Fight Club online játék, ahol lehet fejleszteni a karaktered azonban úgy döntenek, hogy ez.

Valójában, a fejlesztés a karaktered, nem sokban különbözik a vérzés számos ilyen online játékok. Van szemüveg javítja a készségek a karakter, amely elérhető lesz az elosztás, miközben javítja a játék pártfogoltja. A fő álló négy fajta jellemzők, amelyek befolyásolják, hogyan kell viselkedni a harc a hős: állóképesség, gyorsaság, erő és az intuíció. Amellett, hogy ezek a paraméterek suschestvuyutesche sajátos jellemzőit az úgynevezett elit.

Agility - ez teszi kibújik az ellenfél testét fúj, és sok szempontból - a kulcs a túléléshez a harcban.

Teljesítmény közvetlenül is hatással van a hatalom, és határozza meg, hogy az erős fizikai támadások okoznak a hős. Azt is befolyásolja, hogy milyen fegyverek és páncélok lesz képes viselni a pártfogoltja.

Intuition - a képesség, hogy előre előre az intézkedések az ellenfél, és ez a játék, Fight Club egy figyelemre méltó előny. Nos, kitartás - intézkedés a kollichestva életetekben, és annak jelzése, hogy milyen nagy hátizsák tiéd lehet a berendezés.

Ha egyszer eléri szint négy, akkor képes lesz arra, hogy tanulmányozza az intelligencia, a hetedik - képes lesz a szivattyú bölcsességet a tizedik - spiritualitás. A tizenharmadik szint olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint akarat, a tizenhatodik - a szabadság, és a tizenkilencedik a perosnazhu megnyitja ezt a paramétert, az istenség. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a játék az online Fight Club egyszerű és érdekes, de ezek az illúziók azonnal szertefoszlottak, amint elkezd játszani.

Eredeti harcrendszer használják a Fight Club játékfejlesztők használják elég sok online játék, és ő többször is azzal érvelt, hogy jogosan tartják az egyik legjobb, amit valaha készítettek a hazai és külföldi igroproma.

Game Battle egy lépésről lépésre, amint megkapja a jogot, hogy a lépés, akkor kell, hogy válassza ki a részét a test a támadást, és a terület a testén, amely megvédi. Négy alapvető területet érintenek: idő, a test, a lábak és a fej. Azt is fel a blokk bármely két területet szeretné védeni.

Battles is különböznek, hogy milyen típusú az erő alkalmazását. Lehet, hogy tisztán fizikai, mágikus vagy csoport. Kezdőknek, feltéve, hogy egy speciális fajtája a harc, amely lehetővé teszi számukra a lehető leggyorsabban megérteni a bölcsesség a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more