Könyvjelzők

Brick-Force

Alternatív nevek: Brick-Force

Brick-ForceOnline egy csodálatos többjátékos lövő, amelynek valósághű 3D-s grafikája van az Infernumtól. Az a képesség, hogy több ezer kártyát hozhat létre, világot készíthet az álmaidban, harcolni vagy együttműködni más játékosokkal, megoldani a legnehezebb problémákat az első pillantásra, válassza ki a legmegfelelőbbet számos módban, és egyszerűen élvezze a projekt többfunkciós funkcióit. a játékot. Kártyák gyűjtése, érdemes jutalmakat fog kapni, és ez egyetért abban, hogy kétszer olyan szép, mint az építési folyamat élvezete. Végtére is, akkor ösztönözni fogja a munkát! A siker lehet bárki, aki legalább egy kis erőfeszítést tesz. Csak próbálja ki a csalódást!

Telepítse a klienst a PC-re Azonnal, amint befejeződött a Brick-Force regisztráció. A fiók létrehozásának folyamata nem sok időt vesz igénybe. Adja meg az e-mail címet (ismétlés), a jelszót (ismétlés) és a becenevet. Felhasználói megállapodás és az alapértelmezett hírek előfizetése. Egy másik fontos szempont, hogy a számítógép megfelel a játékra vonatkozó rendszerkövetelményeknek. A Brick-Force játék problémamentes lejátszása érdekében hasonlítsa össze a számítógép konfigurációját az alábbi listával: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 operációs rendszer; Pentium IV 1,8 GHz-es processzor; 128 MB videokártya; szabad merevlemez-terület 2 GB és 1 GB RAM. El kell ismernünk, hogy a rendszerkövetelmények elég jóindulatúak.

Most már a Brick-Force online jogos felhasználója, és jó lenne felfedezni az összes funkcióját. Kezdjük azzal a ténnyel, hogy először térképeket készítesz. Ezt egyedül vagy közös parancsnoki erőfeszítéssel lehet elvégezni. A barátaival való munkával inspirálhatja őket a lelkesedéssel! Mutassa meg a kreativitását, feltalálja a legmenőbb terveket, mert ez az esély, hogy megmutassa magát a dicsőségében! A Brick-Force-t számos módban játszhatja le. Sorolja fel őket felváltva:

- TeamDeathmatch: a játékosok két csapatra oszthatók (maximum 8 fő) és igyekeznek elérni a célt, mielőtt az idő elfogy.

- Deathmatch: egy játék magadnak. Meg kell ölni a több ellenfelet.

- Eltörés: két csapat közötti csata, amelynek során meg kell semlegesítenie az ellenség bombáit, és el kell helyeznie a saját területét.

- A zászló rögzítése (CTF): a zászló rögzítésének fő célja, amelyet az ellenség alapjához kell kötni. Vannak bizonyos rögzítési pontok, és megtekinthetjük őket a radaron.

- Összeszerelés és megsemmisítés: először is maga határozza meg a térkép méretét, amely után olyan lenyűgöző tevékenységeket folytat, mint az összeszerelés és a megsemmisítés. A második szakaszban már rendelkezésre áll a már épített alapok bővítése.

- Védelem: klasszikus védekezés és támadások. Az ellenségtől meg kell védenie az értékeit, miközben több kárt okozna neki.

A felsorolt ​​módok között biztosan megtalálható lesz szeretteid. Mi más lehet a virtuális valóságnak? A Brick-Force játék lehetővé teszi több ezer kártya megnyitását, építőelemek használatát és a téglák nagy választékát bizonyos üzemmódokban, és lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy kulcsfontosságú interaktív elemeket helyezzenek el belátása szerint (tornyok, dobogók, bombák). És meglátogathatja a játékboltot, hogy kellemes vásárlásokat végezhessen. Például, ha szüksége van fegyverre, elegendő, ha a pénzeszközöket megvásárolják, és meglátogatnak egy értékesítési pontot. És ha szükség van ruhák cseréjére, újra ugyanazon az úton jársz. Vagy talán úgy döntött, hogy egy barátot meglep, és hasznos dolgot szeretne vásárolni. Az ajándéktárgyak mindent megtalálnak ugyanabban a boltban. A vásárolt leltár jelentős előnyökkel jár a játék során.

Összefoglaljuk, függetlenül attól, hogy mikor kezdj el játszani, vagyis egyéni vagy csatlakozni egy klánhoz, akkor egyformán érdekel. Ebben a játékvilágban mindig van valami. A gazdag, sokszínűséggel rendelkező, jól átgondolt játékmenet már sok játékos érdekel. Csak próbálja meg, és minden bizonnyal csatlakozni fog a soraihoz! Kellemes benyomások!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more