Könyvjelzők

Törött nyíl

Alternatív nevek:
A

Broken Arrow egy katonai stratégiai csata, amely valós időben zajlik. A játék grafikája nagyon realisztikus, minden felszerelés hihetően szólal meg, a zene pedig ízlésesen van megválasztva.

A játékban összecsapás zajlik az orosz és az amerikai hadsereg között. Mindegyik ország több mint kétszáz harci egységgel rendelkezik, amelyek közül sok személyre szabható és testreszabható az Ön igényei szerint a következő műveletekben.

Rövid kiképzés nélkül nehéz lenne megérteni számos hadsereg irányítását. De ne aggódjon, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy megmutassák, hogyan is csinálják.

A játékban bemutatott összes berendezés valódi analógokkal rendelkezik, és nem a fejlesztők képzeletének szüleménye.

Az ellenség legyőzéséhez számos küldetésben sok nehéz feladatot kell végrehajtania:

  • Kísérletezzen taktikával a csatatéren
  • Dobj felderítő csoportokat a krug
  • mögé
  • Vezessen szárazföldi erőket, hajókat és még harci repülőgépeket is
  • Válassza ki a felszerelést a csaták előtt, hogy a maximális előnyt élvezhesse
  • Ez egy kis lista a feladatokról, valójában még mindig érdekesebb a fent leírtaknál.

Most minderről részletesebben is mesélhet.

Ha harci küldetéseket hajt végre, próbáljon váratlanul fellépni az ellenség érdekében, de ne feledkezzen meg a küldetés céljairól. A felszerelés és a fegyverek megfelelő megválasztása nagyon komoly hatással van arra, hogy mennyire nehéz vagy könnyű lesz csapatainak megbirkózni a feladattal.

Néha az intelligencia nagy szerepet játszik. Amellett, hogy így pontosan tudni fogja az ellenséges egységek számát, a felderítő csoportok más feladatokat is elláthatnak. Például megvilágíthatnak fontos ellenséges célpontokat lézerrel, vagy megzavarhatják az ellenség logisztikáját, és visszavonulásra kényszeríthetik az ellenséget anélkül, hogy lőszert és üzemanyagot szállítanának a járművekhez.

A megfelelő egységek kiválasztása bonyolult lehet. Egyes küldetések nyers erőt igényelnek, míg mások a sereg manőverezhetőségét és láthatatlanságát követelik meg, hogy minimális veszteséggel hozzon sikert.

Ne feledkezzen meg a légi közlekedésről és a flotta használatáról. Ezek olyan csapattípusok, amelyek nagy jelentőséggel bírnak az ellenségeskedés során.

Sok fegyver és katonai felszerelés módosítható, hogy jobban megfeleljen a tervezett céloknak. Például a tüzérség sokkal több sebzést okoz a megerősített állásokban páncéltörő lövedékekkel, és a legjobb lenne az ellenséges munkaerőt nyílt területeken kazettás lőszerrel eltalálni.

Eldöntheti, hogy a tüzérségi rendszerei mely lövedékeket lőjék ki, és még azt is kiválaszthatja, hogy milyen bombákat szállítanak a repülőgépek.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, de már most szinte technikai probléma nélkül játszhatod.

Broken Arrow letöltése ingyen PC-re, sajnos nincs rá mód. A játékot megvásárolhatja a Steam kereskedési platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítse a játékot most, és kapjon lehetőséget a legmodernebb fegyverekkel és felszerelésekkel felfegyverzett osztagok vezetésére!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more