Könyvjelzők

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Alternatív nevek: A vér és a lélek, a lélek és a vér, a lélek és a Sea paráznaság

Online játék BS (Blood and Soul) - MMORPG apokaliptikus témák. Menny és pokol jön össze nagy ellenzék, ugyanazok az emberek fogott a két tűz. BS online játék - ez a látványos csaták a Guild Wars és a versenyek, és békeidőben - a foglalkoztatás kedvenc üzlet, a gazdasági fejlődés és a ... szerelem. De mielőtt mesélni a lírai oldala BS interneten, hadd adja a műszaki szempontokat. Így a minimális rendszerkövetelmények a számítógépen: az operációs rendszer - Microsoft Windows XP 32/64bit SP3, Microsoft Windows Vista 32 bites, Microsoft Windows 7 32/64 bit, Processor - Pentium 4 2. 0 GHz-es vagy azzal egyenértékű, RAM-ból 512 MB, grafikus kártya, amely támogatja a DirectX 9c (memória 256 MB).

Vegyél részt a játékban BS lehetőség van több szempontból is: akkor be a felhasználó a social network "Vkontakte", vagy létrehozhat egy fiókot a játék platform GameNet. Az utóbbi esetben meg kell, hogy kattintson a honlapján a játék "ingyenesen", és töltse ki az űrlapot - adja meg címét az e-mail fiókot és jelszót, és fogadja el a felhasználói szerződést. Így, a BS az online regisztráció befejeződött.

Nos, ellenőrizze BS mögött? Ezután Üdvözöljük izgalmas játékok világa "Vér és lélek». Mielőtt elkezdené játszani a BS, akkor ki kell választania a szerver. BS online játék, fut több szerver - Theos és Elysium, és újabb szerverek Tario mentesek.

Következő folytat létre egy karaktert. Ön kérte, hogy négy osztály of Heroes:

• Warriors - küldöttei God of War Volant, védelme alatt a szent állatok

• Arrows - elegáns és apt forgatás lények, akik pártfogásába istennő Dibon;

• Mágusok - Isten az igazság Agenona diákok titkos az az univerzum titkainak folyik használatát varázslat

• bárdok - inspirálta Muse Arisfeey zenész, hogy a zene is újraéleszteni, gyógyítani vagy megsemmisíteni.

Minden osztály a fegyvereiket, azok jellemzőit, képességeit, és három ág a fejlődés: Warrior Master-Paladin, Shooter Ghost-Ranger, Mage Thunderer Priest, Bard apostol Guardian. Amellett, hogy ezek a karakterek, ahonnan lehet választani a legjóképűbb magad, akkor a feladatot, hogy egy asszisztens - Elf (ez is is választható). Ez fejlődik a karakter, hogy az elem, amely úgy dönt, hogy neki. Ahogy nőnek, az elf hozza tapasztalati pontot. A lényeg az, hogy ne felejtsük el, hogy "mi vagyunk felelősek azok számára, akik megszelídített" - figyelje meg, a takarmány, vigyázni, és akkor is hasznot húznak belőle.

Mellett elért ebben a kategóriában, hogy a játék az online BS érdemes annak érdekében, hogy később a 20 szint, hogy csatlakozik az "isteni társaság" tobish vált isten. De az isteni méltóság keresni - végre egy sor feladatot (a neve itt bevezető), amely lehetővé teszi, hogy pontokat keresni, és a csillagok hitet. A megfelelő mennyiségű, és lehet cserélni az előnyeit, hogy egy isten.

A játékot online BS annyira izgalmas, hogy minden egyes új szintre (na jó, valahol egy tucat őket), a hős új lehetőségeket. Miután a 20., akkor lesz egy isten, és miután a 50. lehet kapni a második félidőben, de nem annyira, és hivatalosan is - házasodni itt van egy jó hagyomány. Hozzon létre családi át speciális "család" küldetések, kap jutalmat, és - kommunikálni a külön chat.

De hogy olyan szórakoztató játszani BS kialakítása felé karakter, ne feledkezzünk meg a fő feladata -, hogy megvédje magát, a család, céhek, stb stb Harc a világ akkor létre azok számára, akik közeli és kedves veled a világ "Vér és lélek».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more