Könyvjelzők

Egyiptom építői

Alternatív nevek:
Az

Builders of Egypt egy gazdasági stratégiai játék városépítési és katonai valós idejű stratégia elemekkel. Itt csúcs szintű grafikát és kiváló zenei kíséretet talál.

Egy kis bemutató a játék elején segít a kezdőknek gyorsan elsajátítani az irányítási készségeket. Aztán kezdődik a legérdekesebb. Az emberiség történetének egyik legtitokzatosabb civilizációjának fejlődésének és kialakulásának korszakában találja magát.

A siker érdekében minden tevékenységi területre oda kell figyelni:

  • Elegendő erőforrás-kinyerés
  • Vegyük a gazdálkodást, az ókori Egyiptom arról volt híres, hogy sok rizst termesztett
  • Lakhatás biztosítása a lakosság számára
  • Utak építése a kocsik és az emberek mozgásának felgyorsítására
  • Hozzanak létre templomokat és istentiszteleti helyeket, amelyek még több ezer év után is lenyűgöznek nagyszerűségükkel
  • Segítsen az ókori egyiptomiak civilizációját a technológiák elsajátításában, amelyek közül sokat még ma is használnak

Hozz létre falakat a városok biztonságának megőrzéséhez, és képezz ki egy hadsereget, amely képes visszaverni az ellenséges támadásokat. Ez az ország számos háborúról volt híres abban a korszakban, amelyekben egy gyenge törzs nem tud túlélni.

Nincsenek kisebb tevékenységek a játékban. Minden fontos, és mindennek közvetlen hatása van az Ön vezetése alatt álló városok életére. Számos öntözőcsatorna lehetővé teszi, hogy bőséges termést termeljen. Ez lehetővé teszi egy erősebb hadsereg fenntartását, vagy több erőforrás felhasználását a közlekedési infrastruktúra rendezésére. Jobb, ha nem feledkezünk meg a vallásról. Az istenségek közvetlenül beavatkozhatnak az emberek ügyeibe. Ha boldogtalanok, akkor egy virágzó birodalom nagyon gyorsan romokká válhat. Ennek megakadályozása érdekében próbáljon meg minden istennek kedveskedni nagylelkű felajánlásokkal és fenséges templomok építésével, ahol a papok elvégzik a szükséges szertartásokat.

A háború nagyon fontos, de a diplomácia ugyanolyan fontos. Néha a diplomaták nem csak a konfliktust tudják megállítani, hanem az ellenséget is megbízható szövetségessé tudják változtatni. Vagy például veszekedjetek ellenségei között, mert könnyebb nyerni, ha az ellenséges seregeket már kimerítették az egymás közötti harcok.

De itt is az alkotás és a gazdaság a fő, nem pedig a végtelen csaták. Hosszú ideig megcsodálhatja a hihetetlen architektúrát, amely pontosan reprodukálódik a játékban. A fejlesztők igyekeztek mindent úgy közvetíteni, ahogy az a legapróbb részletekben is volt.

A projekt már korai hozzáférésben van, és még nem fejeződött be teljesen, de még most is sikeresnek nevezhetjük a játékot. A fejlesztők még mindig adnak hozzá tartalmat és végzik el a végső szerkesztéseket. Mire megjelenik, a dolgok még jobbak lesznek.

Az

Playing Builders of Egypt érdekes lesz egyjátékos kampányban és valódi ellenfelekkel szemben is.

A

Builders of Egypt ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a hivatalos webhelyen vagy a Steam portálon. A végleges verzió megjelenéséig ez jó kedvezménnyel megtehető.

Telepítsd a játékot most, és kezdd el építeni a világ egyik csodáját, az egyiptomi piramisokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more