Könyvjelzők

Üzleti Tycoon Online

Alternatív nevek: BT Online

Üzleti Tycoon Online - egy ingyenes böngésző-alapú online gazdasági stratégia nevű több millió játékos világszerte. Így, mivel a játék elérhető a böngészőablakban, a játék kliens nem szükséges.

Regisztráció Üzleti Tycoon Online, lehetővé teszi, hogy tanulni, és úgy érzi, sikeres üzletember, divat ikon, sőt befolyásos politikus. Választhat a fióktelep, munkatársakat harcolni a versenytársak, és így tovább ...

Annak érdekében, hogy adja át a Business Tycoon Online regisztráció, meg kell, hogy adja meg az e-mail, jelszó, és a neve (vagy beceneve). Megbeszélés után, hogy elfogadja a játékszabályokat, és válassza ki a játék szerver. Ezen a regisztráció lejár.

Most már meg is kezdheti a cég. Először ki kell választani a karakter neve, neme, és a tevékenység, amelyben működik.

A Business Tycoon Online játékban négy tevékenységi területen:

  • Szórakozás
  • Kiskereskedelme
  • Catering
  • Szolgáltatások

Csak figyelni, hogy a leírás az iparágaknak, hiszen mindegyiknek megvan a maga sajátosságai. Most meg kell választani az asszisztens (titkár), a tíz benyújtott, és meghatározni, hogy mi a szex is.

Most már elindíthatja a nagyon játékot Business Tycoon Online, valamint a végrehajtását az első svogo munkát. Időről időre a titkárnőjével kapsz különböző tippeket a játék (az Ön érdeke, hogy hallgassa meg ezt a bölcs tanácsot, mi lenne a vállalkozás fejlesztése a helyes irányba, és megkapod a legélvezetesebb tapasztalatait ebben a játékban).

Játék Business Tycoon Online, egy privát cég, van, hogy dolgozzon az üzleti nemzetközi vállalatok, bérbeadása és az alkalmazottak oktatására. Az egyik legfontosabb szempont az online játék Business Tycoon, felhatalmazza az alkalmazottak, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek hozzászólás (20). Ha megfelelően elosztott irodában, az alkalmazottak segítségével gyorsan növelni a hatékonyságot a vállalat.

Attól függően, hogy a kiválasztott lerázta, akkor építeni és fejleszteni üzlet és gyár kőolaj feltárása és kitermelése telepíteni torony, épít finomítók. Ha szeretné megtudni, hogyan kell helyesen vállalkozások, üzletek építésére és a felhőkarcolók, beszerzési anyagok és kölcsönhatásba lépnek a játékosok, meg kell adnia 35 fő küldetések, amely fizet a tapasztalati pontokat és pénzt. Játssz Business Tycoon Online, akkor bizonyos célok és a napi küldetéseket. Kiépítése intézményeiket, hogy figyelembe kell venni a potenciális versenytársak, ha közel vannak a sok, akkor fennáll a veszélye, hogy elveszítik a gazdasági fejlődés.

Milyen üzleti anélkül, a média, nem igaz? Így, ebben a játékban van. Segítségével a média akkor folytasson tájékoztató támadások a versenytársak, de minden attól függ, hogy a teljesítmény és a szintje a befolyása. Lehetséges, hogy kérni fogja a média utasíthatja el vagy túltöltés.

BT Online játék segít fejleszteni a vállalkozói készségek és megérteni, ha lehet jó vállalkozó

Play Game BT Online, akkor képes lesz létrehozni és kezelni a céh, hogy részt vegyenek a vitában, és a csere folyamatokat. Önnek lehetősége van arra, hogy tagja legyen az "Arany VIP", ahol kap bizonyos bónuszokat. Ön is tegye meg a poszt-helyettes a városi tanács és a jogot, hogy lezárja a verseny intézmények is részt egyre portyázó. És még sok más ...

Össze befejezése a felülvizsgálat, azt mondhatjuk, hogy a Business Tycoon Online lehet játszani, akik érdeklődnek az olyan építési vállalkozás. Vannak nagyszerű lehetőségeket kínál a játékosoknak. És annak érdekében, hogy megértsék, hogy ezt az egész folyamatot, akkor regisztrálnia kell a meccs után, Üzleti Tycoon Online, át ezen a módon a saját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more