Könyvjelzők

Cabal Online

Alternatív nevek: Cabal Online

Cabal Online - egy szórakoztató multiplayer játék, a koreai fejlesztő ESTsoft, amely egyedül érdekli a játékosok az ő különcség. A fő "ütőkártyája" a játék egy egyedi stílusú játszik vele izgalmas folyamat.

Mielőtt a játék Cabal Online, akkor ellenőrizni kell, hogy a szükséges számítógépes rendszer követelményei a játék. A fejlesztők meg kell felelniük az alábbi minimális követelményeknek:

- Operációs rendszer: Windows 2000/XP,

- Processzor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Series 512 MB vagy hasonló;

- Kompatibilis a Direct x 9. 0 hang,

- 2 GB szabad hely a merevlemezen.

Következő kötelező folyamat, hogy regisztrálják magukat a játékban Cabal Online. Ehhez, a játék hivatalos honlapján, hogy válasszon egy szakaszt Register Cabal Online, hol töltse a kulcsfontosságú adatok a felhasználó. Adja meg a következő szükséges:

- E-mail,

- Felhasználói nevét a játékban,

- Password;

- Emelet,

- Olvassa el és fogadja el a felhasználó.

És az utolsó dolog, mielőtt játszani a játékot online Cabal -, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Akkor töltse le ingyen közvetlenül a hivatalos oldalon. Letöltés után futtatni kell Cabal_Setup. exe, hogy telepíteni a játékot. Akkor használja a felhasználónevét és jelszavát kell, hogy a játék. Ezen a Cabal Online regisztráció lezárul, és készen áll egy izgalmas játék folyamatát.

Cabal Online játék kezdődik karakter kiválasztása. A játékos kiválasztja a típusú frizura, arc és a haj színe, hogy a karaktered. Játssz Cabal Online lehet egy hat osztály:

- Assain;

- Witcher,

- Mágus,

- Warrior,

- Arrows,

- Defender.

Minden osztálynak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért először kell egy kis időt, hogy megtanulják az alapvető karakter képességeit.

Cabal Online játék, amely egy egyedülálló rendszer képességeit. Minden karakter négyféle készség:

- Magic;

- Speciális,

- Fizikai,

Passzív.

Minden képesség fejleszthető. Használati készségek terjesztési pontokkal egészül ki, amely azután, hogy fektessenek be a fejlesztés minden készség. Új készségeket kell találni a könyvekben, hogy lehet kapni. Kezdetben a játék Cabal Online csak három kártyát, de a karakter válnak egyre.

Segítség a Cabal Online játék megszelídített állat, amely folyamatosan kíséri karaktert. Kiválasztása egy kisállat igen széles, így mindenki megtalálja a megfelelő társ.

Játék nevezetes harci rendszer, amely nagyon jól működött. Magában foglalja annak lehetőségét, hogy használja combo támadások. Azok elérhetővé válnak, miután a harmincadik szintű karakter fejlesztés. Ahhoz, hogy ezek a támadások, akkor a szellem pontokat szerzett a harcban, képzés, tánc, stb stb A karakter szellemében 5000 pont, valamint a kombinált által használt több mint 450 készség. Három fokozat kombók: rossz, jó, kiváló. A maximális ütőerő, akkor idő kell, hogy nyomja meg az első karakter vonal fut. A 11 egymást követő sikeres kombók, ez ismert, hogy minden játékos Cabal. Azonban minden következő combo csökkentett időtartam, amely alatt kell esnie a sorban.

Minden karakter a játékban is lehet nevezni a párbaj, amely 3 percig tart. A győztes a párbaj lesz hírnevét. Amikor egy karakter eléri a szintet 52, ki kell választani a párt, amely szomszédosak. Jelentős különbségek a csoportok között nem. Amikor egy játékos eléri a 95 szintet, akkor lehetséges, hogy részt vegyenek a Nemzeti csaták zajlanak minden 5 óra, és tart egy óra. A részvétel a csatában, minden játékos kap becsület pontokat, amit lehet kapni berendezések.

A játék is van a Chaos Arena, ahol szükséges tartani egy bizonyos ideig. Ugyanakkor ez csak akkor vehetnek részt a 7 fő.

Minden berendezést a játékban lehet javítani, és a fegyver lehet élesíteni. Minden dolog, azt jelzi, hogy mesél a szint javítása a dolgokat.

Így a játék Cabal az egyik legjobb multiplayer játék, amely néhány érdekes funkciók, amelyek a következők: az egyedi stílusú, hangulatos zene és szórakoztató játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more