Könyvjelzők

Caesar 3

Alternatív nevek:

Caesar 3 stratégia városépítő szimulátor elemeivel. A grafika klasszikus, hiszen maga a játék jelenleg jó néhány éves. Minden épületet részletesen megrajzolnak, és különböznek egymástól. A legtöbb játékhoz hasonlóan, amelyet meglehetősen hosszú idő után nem felejtettek el, ez a játék is remekmű. Ez az egyik legjobb városépítő játék, és szórakoztatóbb játszani, mint a műfaj számos újabb játékával. A hangtervezés kiváló.

Mielőtt elkezdené játszani a Caesar 3 játékot, válassza ki a terület térképét, a számláján lévő pénz mennyisége a kiválasztott térképtől függ. Ha többet költesz, akkor az első alkalommal megbocsátást kaphatsz. De az ismételt jogsértések nagyon kellemetlen következményekkel járhatnak.

Két játékmód áll rendelkezésre:

  1. Kampány, melynek során a feladatokat maga a császár adja ki neked, és ezt követően te magad válhatsz az új császárrá.
  2. Szabad mód, ahol a fő feladat a település fennmaradása és fejlesztése.

A városodban az embereknek van foglalkozásuk:

  • Mérnök
  • Orvos
  • Praetorianus

És még karrierbűnözők is.

Mindenkinek megvan a maga tehetsége.

A játék során viaduktokat, utakat, lakóépületeket és kulturális helyszíneket építesz. Egyes épületek egyetlen példányban is elegendőek, másoknak, például színházaknak elég sok kell.

Ne felejtse el korszerűsíteni az épületeket, különösen a lakóépületeket. A lakóépületek fejlesztésével a lakossági osztály is változik. A gazdagabb patríciusok több adót fizetnek a kincstárnak. Ráadásul a magasabb osztályú épületek kevésbé ki vannak téve a tűznek.

Fórumok létrehozása a lakott területek közelében adóbeszedés céljából.

Basic, találja meg a megfelelő egyensúlyt a munkahelyek és a lakosság között. Ha ez nincs rendben, akkor megnő a bűnözés aránya, vagy akár elhagyhatják a várost.

A város lakossága maximum 10 000 fő. Ezt a számot elérve többé nem tud új épületeket építeni, függetlenül azok rendeltetésétől. Nem a legjobb megoldás, de a fejlesztők így akarták. Igyekezzen ezen érték alatt tartani a népességet.

A vallás nem az utolsó hely a játékban. Rendkívül fontos minden istenség tisztelete, mivel mindegyik hatással van egy bizonyos tevékenységi területre.

Sok istenség van itt:

  • Ceres a szórakoztatásért felel
  • Mercury pártfogolja a kereskedelmet
  • Neptun tengeri horgászat
  • Mars harcosok istene
  • A Vénusz szabályozza az állampolgárok hangulatát

A lista nem teljes, de a lényeget nem nehéz megérteni. Ha például elfelejti a higanyt, akkor problémák lesznek a kereskedelemben, és megnő a tűzveszély a kereskedelmi raktárakban. A Mars barbár törzsek támadásait válthatja ki. Ha a Neptunusz megsértődik rád, a tenger könyörtelenül elpusztítja hajóidat. Ezért próbáljon meg templomokat létesíteni az összes istenség számára, és ne feledkezzen meg senkiről.

Létezik katonai játék, de ez inkább gazdasági stratégia, mint katonai, ezért a harci mód nem túl fejlett. A játék inkább a fejlesztésre, mint a hódításra összpontosít.

Caesar 3 letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. Lehetőséged van a játék megvásárlására a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most! Íme az egyik játék, amit nem hagyhatsz ki, ha szereted ezt a műfajt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more