Könyvjelzők

Call of Duty: Mobil

Alternatív nevek: CoD: Mobil, Call of Duty, Call of the Long

Csak a kötelesség: Mobil - küzdj úgy, mintha az utolsó napod lenne

A Call of Duty: Az Activision Publishing mobil játék végre kiadta kedvenc online shooterét egy mobil platformon, és a PC-jén található Android emulátornak köszönhetően a számítógépen is lejátszhatja. A mobil játék megtartotta az összes akciót, amely a legendás játék sorozatban rejlett. Nem kell unatkoznia, mint a többi műfaj játékában, mert ez egy online lövöldözős játék. Harcolhatsz harci csapatokban, vagy dobhatsz a szigetre, és megpróbálhatok túlélni.

: A CoD alapjai: Mobile

A játék első bejáratánál elmondják és megmutatják az irányítás alapjait a csatában. A bal oldalon irányítja vadászgép mozgását, jobb oldalán pedig céloz és lő. Kétféle égetés lehetséges - automatikus és kézi. Az első beállításkor automatikusan lőni fog, amint az ellenség a látása előtt áll. Ha manuálisra állítja, akkor megcélozza és fényképez. Az első típus, kevésbé célzott, de azonnal kárt okozhat az ellenségnek. A második, pontosabb, a játék készségét igényli, minden haladó játékos éppen ilyen típusú lövéseket használ.

A játék képernyő alsó közepén három speciális készség is található. Kezdetben ez egy rakéta légi csapás, ellenség követése és drónpusztító. Használhatók bizonyos számú elkövetett gyilkosság után. Ezek a készségek előnyöket adnak az ellenfeleddel szemben a győzelemért.

Mit kell nyernie? A Call of Duty: Mobile különböző harci műfajok vannak. Ebben az esetben csoportos csatákról beszélünk. Játszhatsz:

    Mindegyik magadnak, és lő le mindent, ami mozog; Az
  • csapat és a csapat, és az utat az nyeri, aki először szerez a megfelelő pontszámot;
  • rögzítsen pontokat a térképen, és tartsa azokat, a legtöbb pontot nyeri a csapat;
  • Az
  • játék botokkal szemben, vagyis nem valódi játékosok, hanem számítógépek hasznosak lesznek az edzéshez.

Ami a királyi csatát illeti, igen, igen, ez a Call of Duty Mobile-ban van, akkor ez a mód szinte mindent megkóstol. Végül is a királyi csata pontosan az a művelet, amelyet keresett.

királyi csata - ez az akkor, amikor más játékosokkal (legfeljebb 100 ember) repülhet át a szigeten. Ez az, amikor semmi nélkül eldobják a szigetre, és felszerelést, fegyvert kell találniuk, és túlélniük kell. Ez az, amikor a kártya percenként szűkül, és azon túl kárt tehet. Ez az, amikor egyedül maradsz az ellenséggel. Más szavakkal, a királyi csata a túlélésről és az ügyességről szól. Itt minden hallgatást meg kell hallgatnia, fel kell készülnie arra, hogy bármilyen épületből és sarkon támadhasson. Nagyon függ a szerencsétől - függetlenül attól, hogy harmadik szintű felszerelést talál-e, akár rakományokkal találkozik, akár egy éjszakai látást biztosító mesterlövész puskával. A királyi csatában helikopterrel repülhet és autóval lovagolhat, vagy a régi módon a két lábadon.

Call of Duty: Csata királyi - olyan mód, amelyet több millió játékos szereti kiszámíthatatlansága és kalandvágya miatt. Itt nem a győztes az, aki a legtöbb törzset szerezte, hanem az, aki túlélt és marad az utolsó. Sok túlélési stratégia létezik, amelyet választott, rajtad múlik!

karakterfelszerelés

A játékod stílusa a karakter felszereltségétől függ. Egyszerre akár öt különféle készlet is lehet. Ez azt jelenti, hogy a csata során öt különféle vadászgéppel játszhatsz. Például az egyik orvlövész, a másik egy géppuskás, a harmadik - egy közelharci lőfegyverrel, a negyedik - gyorstûz gép, az ötödik - támadó puska. Próbáljon ki különféle típusú fegyvereket, és megfeleljen a játékstílusának.

Hogyan töltheti le a Call of Duty: Mobile szoftvert a PC készülékén, akkor használhatja az Android Bluestacks emulátort, amely lehetővé teszi mobil játékok lejátszását a számítógépen. A link elindításához le kell töltenie és telepítenie kell az emulátort, és csak aztán töltse le és telepítse a Call of Duty játékot a Google Playről.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more