Könyvjelzők

Hívás a háborúról: 2. világháború

Alternatív nevek: Hívás háború: WW2, Hívás háború

Call of War: 2. világháború - vérrel és verejtékkel, mind a győzelemért!

játékhívás a háborúból: A második világháború a második világháború körökre osztott stratégiáján alapul, valós időben, gazdaság és taktika elemekkel. Önnek külön nemzet irányítását kell átvennie. A globális világtérképen van, ahol nem egyértelmű, hogy ki a szövetségese és ki az ellensége. Gondoljon minden lépésre, és az előretervezés a kulcs a sikerhez. A játék a körökre osztott stratégiák minden rajongója számára vonzó. Nincs azonnali cselekedet, csak előre átgondolt lépések, amelyek több napot is igénybe vehetnek. De ez nem teszi a játékot kevésbé vonzóvá, éppen ellenkezőleg, vonzó lesz azok számára, akik szeretnek gondolkodni és terveket készíteni.

Call of War: 2. világháború játék indítása

Amikor először lép be a játékba a regisztráció után, meg kell választania az országot, amelyben játszani fog. Ezek elsősorban európai országok. Ezt követően kinevezik a kiválasztott ország csapatainak tábornokává és parancsnokává. Az asszisztens felfut és felajánlja, hogy segítsen az első lépésekben az irodában. Kapsz egy üzenetet, hogy a világ háborúban van, és meg kell védenie országa lakosait. Ez viszont tartományokra oszlik, amelyekhez csapatokat rendelnek.

Mindaddig, amíg naprakészek vagyunk, az egyik provinciáját elfogja az ellenség. Ez lesz az első csata, parancsokat ad a csapatoknak, és visszaszerezze a földet. Kattintson a hadseregre annak kiválasztásához, válassza ki a támadó csapatot és kattintson a kiválasztott tartományra. A hadsereg elindult az útra, és nyert. Sikeresen végrehajtotta az első támadást, és megmutatta, hogy jó parancsnok vagy. Gyűjtsd össze az első jutalmat.

A csata után a meghódított tartományban alacsony a morál. A morál emelése növeli az erőforrások előállítását és csökkenti a zavargások lehetőségét. Használja a kapott aranyat a győzelemhez a régió erkölcsi erősítéséhez. Ezután új technológiákat kell tanulnia a seregek fejlesztése érdekében, kezdve a gyalogsággal és a páncélozott járművekkel. Ehhez nyissa meg a kutatási menüt, és válassza ki a kívánt technológiát. Ne feledje, hogy a kutatási menüben különféle technológiákat tanulmányozhat és új típusú csapatokat fedezhet fel.

Következő laktanyakat építünk új csapatok toborzására. Kiválasztjuk azt a régiót, amelybe építünk, kattintson az épületek szakaszára és épít. Ezután ismét kiválasztjuk a régiót a laktanyával, megyünk a termelési részlegbe és bérelünk gyalogosokat. A játék következő szakasza véget ért, és érdemelj jutalmat arany formájában. Ez a kezdete a Call of War: 2. világháború játéknak, most eldönti, hogy mit tanuljon és ki béreljen, kinek támadjon, és kivel kezdjen szövetségeket.

A játék fő céljai: 10 0003

  Rabszolgaság - rögzítse a teljes térképet szárazföldön, vízen és levegőn;
 • study - legyél az első, aki felfedezi a titkos fegyvereket; Diplomácia - barátokba állítás és erős koalíciók létrehozása;
 • játék további kártyák - csatlakozzon az új játékkörökhöz, hogy különböző nemzetek számára játszhasson, különböző forgatókönyvekkel.

Vigyázzon a tanácsadóra a játékban, ő segít és elmondja az összes részletet, videó tippeket is tartalmaz.

játékforrás: 10 0003

 • eda
 • tovary
 • ember ereje
 • metall
 • olaj,
 • ritka anyag
 • pénz
 • zoloto

Minden erőforrást az ön területén bányásznak, kivéve az aranyat. Csak valódi pénzért lehet megvásárolni. Az erőforrások minden játék napján frissülnek. 12 valós óra tart. A kitermelt erőforrások számát befolyásolják a régiókban található épületek, valamint az egységek száma. Az egységek típusa nem fontos, mindegyik bizonyos erőforrást fogyaszt, tehát légy óvatos, ha sok háborúhajat építenek, mert olajat és ételt, gyalogságot - élelmet és emberi erőt fogyasztanak.

Miért van szükségem aranyra a játékban:

 • az egyes régiók lakosságának erkölcsi javítása - az erkölcs növeli az erőforrások kiaknázását és csökkenti a lázadás esélyét; A játéktevékenységek
 • gyorsulása lehet a kutatás felgyorsítása, csapatok felvétele, épületek építése (vegye figyelembe, hogy egyszer 6 órával gyorsít fel, vagyis ha az építkezés 18 órát vesz igénybe, akkor háromszor fel kell gyorsítania);
 • erőforrás-vásárlás - gyakran előfordul, hogy egy vagy másik típusú erőforrás nem elegendő katonák felépítéséhez vagy bérbeadásához; az arany források vásárlása megmentésre kerül.

Call of War játsszon online a játék böngészőverziójában, vagy töltse le a Call of War PC-jén, amely lehetővé teszi egyedi játékok létrehozását barátai számára. Ugyanakkor több nemzetet is irányíthat a különböző világokban. Így gyorsan megtanulhatja az összes játék finomságát.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more