Könyvjelzők

Kánaán Online bevezetése

Alternatív nevek: Kánaán Online

Kánaán Online - egy fényes villanás ingyenes böngészős játék (MMORPG), amely azért jött létre a stílus a "manga". Felejthetetlen kaland egy fantasy világban a játék, marad elég érdekes, és a jelenléte a karakterek divatos és szép ruhákat, kérjük sok játékos. Online játék online Mutassa Sanaan nem igényel kliens telepítését és rendelkezésre áll szinte minden böngészőben.

Itt vannak a szükséges rendszerkövetelmények:

CPU: P4 2. 4 GHz vagy Pentium D;

RAM: 512 MB vagy 1 GB-os,

Merevlemez-terület: 200 MB vagy 400 MB vagy több,

Videókártya: Geforce 4 (64 MB ×) vagy a GeForce FX sorozat vagy hasonló;

OS: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

Gombot a játékban, meg kell Sanaan Online regisztráció: a főoldalon, kérjük, kattintson a "Register" gombra a megnyíló oldalon a regisztrációs űrlapot, adja meg az e-mail, a nevet, a jelszót és a kódot a képen látható. Akkor megállapodás a törvények, a játék és kattintson a "Register". Bejegyzése a játék az online Tegyünk Sanaan kész.

A regisztrációt követően az online Mutassa Sanaan be a játékot, hogy egy oldal, ahol létre kívánja hozni a játékot karakter: válaszd ki a karaktered neve (vagy beceneve), osztály (harcos, mágus, pap vagy Hunter), nem a karakter és a megjelenés (haj, arc) . Ezután kell majd kattintson a "Create".

Most online játék Sanaan nyitott a kaland és az első dolog, amit meg kell tennie, hogy menni lépésről lépésre tanulás alapvető játékszabályokat. Támogatást nyújt minden lépésében a hős Elf, és ha követi a tippeket, akkor elérheti a 5-ös szint néhány perc alatt, és a jutalom lesz egy ajándék csomagot ...

Az összes karakter a játékban beállított paramétereket. Ezek a következők: erő, ügyesség, Spirit, az elme és bátorság. Amellett, hogy ezeket a paramétereket, a karakterek még mindig aktív és passzív képességek és tehetség, amely egyedülálló a minden osztályban. Vannak tehetségek Sanaan Online bevezetése játék lehetővé teszi, hogy nyissa meg, csak elért egy bizonyos szintet a játékban, valamint a jutalmak kitöltésével különböző feladatokat.

Elvégzi a feladatot, a különböző küldetések, de más küldetések itt Dungeons ahol harcolni szörnyek. A jutalom a győzelemért ezekben a harcokban, haszon a tapasztalat, és mivel az egyedi dolgokat. Tehát, a játék az online Tegyünk Sanaan nem fog unatkozni!

Sőt, játszhat online Sanaan széles választéka különböző berendezések, hogy alaposan átgondolt, és amely lehet javítani, ha szükséges. Ha ez nem lenne elég, akkor a saját (névleges) páncél.

Játék online Mutassa Sanaan rendelkezésére áll több háziállat, aki különös figyelmet kell fordítani. Annak ellenére, hogy az övék meg és a hatalom jellemzőit, a fogások és szelíd minden lehetséges! De ahhoz, hogy elkapjon egy kisállat, akkor kell egy csapda, és elkapta a kötelező harcolni vele. De nem ez az egyetlen módja, hogy egy kisállat, akkor is kapott, mint a jutalom kitöltésével küldetések, vagy ugyanaz, mint a csata trófeát.

Állataik, a kereskedelem és a kereskedelem más játékosokkal. Érdekes, hogy egy faj, állatok eltérő képességekkel és tulajdonságokkal, így azok egyedi. Háziállat nyújthat jelentős segítséget a csatában, és ezzel egy időben használható, azonnal három háziállat: az egyik lesz kész, hogy szaladnia kell támadni, megvédeni a második és a harmadik újra veled egyetlen egységben, megosztják azok jellemzőit.

Játszd a játékot online online Mutassa Sanaan nem csak harci többi játékossal, hanem hogy új barátokat, időtöltést közösségben.

Szerelmeseinek változatossá a játék, van egy funkciója a házasság, ahol kiválaszthatja a "társ" költeni, ez a szertartás, és az eltöltött idő, a közös házasság, a karakterek keresni bónusza.

Valódi pénzért a játékban boltban lehet kapni néhány hasznos és egyedi dolgokat.

Eredményeit összegezve a felülvizsgálat, azt mondhatjuk, hogy ha a négy osztály karakterek és a fejlesztés több szempontból is, a Kánaán Online játék lesz nagyon érdekes és izgalmas. Tehát, szívesen a fantázia világban, amely tele van sok érdekes és kiszámíthatatlan! De először - Csatlakozz a játékban Sanaan Online bevezetése ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more