Könyvjelzők

Candy cash

Alternatív nevek: Candy pénzt Candy cache

Ha már valaha is játszott régi kedvenc a sok Diamond Dash, ez a játék teljesen az ízlése. Játék Candy Készpénz eleve nagyon hasonlít a DD. A játék meg egy édességbolt. Meg kell eladni több édességet és természetesen kap fizetett érte. Eladni, el kell távolítani a láncot a három vagy annál több cukorka azonos színű. Minél gyorsabban megtalálja a lánc, annál több pontot kapsz. A bal oldalán a képernyő előtt, akkor megjelenik egy időskálán. Folyamatosan találni egy lánc azonos cukorka, kiterjeszteni az időt, ha arra gondolsz, és nem működik, miközben fokozatosan eltűnik. Amikor az idő eléri az alsó jel, véget ér a túra. Általában Candy Cash Online - kiváló ajánlatot a fejlesztők Plinga Játssz egy kellemes és pihentető időtöltést.

Ha korábban volt alkalmunk találkozni játékok Plinga, akkor siess, hogy örüljetek, hogy a regisztrációs folyamat akkor lenne a minimumra csökkentették, vagy inkább ő lesz hiányzik elvileg - akkor jelentkezzen be közvetlenül a korábban rögzített adatok. Ha az új és az első megismerkedett Plinga lejátszás, akkor Candy Készpénz regisztráció kötelező. Minden játék vezérlést kap az angol, de nem is tudta a nyelvet ösztönösen kitalálni, mit kell tennie. Ha azt szeretné, hogy előre tesztelni a játékot, akkor kattintson a kék gomb alul az engedély nyomtatvány "Próbáld ki", amely után elérhető lesz teszt verzió.

1. Ha szükséges, a játékosok regisztrálni a Facebook-fiók, akkor megteheti, kattintson a megfelelő gombra. Ha azt szeretné, hogy regisztrálja a hagyományos módszerrel, majd kattintson a gombra "nyilvántartás" a jobb alsó sarokban.

2.. Látni fogja a regisztrációs űrlapot, töltse ki, hogy kell játszani a Candy Cash, a felső szinten, amely az úgynevezett "e-mail cím", akkor valószínűleg nem lesz nehéz kitalálni, meg kell, hogy adja meg a címet az elektronikus postaláda.

3. Következő a sorban az úgynevezett "Felhasználónév» írni a bejelentkezés, így a rendszer továbbra is nézni, hogy Önt is hívja a karaktered a legtöbb játék (néhány hősök adhat további neveket).

4.. Hagyományosan a mező "Jelszó» adja meg a jelszót. Próbálja meg kiválasztani a legbiztonságosabb jelszót a játék Candy készpénz volt, biztonságos és megbízható, és a nyugalmat, hogy senki sem tud betörni a dobozba.

5. A rendszer továbbra is a regisztrációs folyamat, akkor el kell fogadnia feltételeit az üzletszabályzat erre a projektre. Egyetértek minden szabályt is ketyeg a sorban "Elfogadom a feltételeket ...».

6. Ha szeretne feliratkozni az oldal, tedd a madár a dobozban "Küldj e-maileket ...", ha nem - hagyja ki a dobozt.

7. Kész? Kattintson az "nyilvántartás".

Ez a játék - egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen, csak egy jó ideje egy jó időtöltés. Mellett játszik Candy Készpénz szabad, miért nem veszi egy ilyen lehetőséget?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more