Könyvjelzők

Az autó megeszi az autót 2

Alternatív nevek:

Car Eats Car 2 a sikeres ragadozó autós játék folytatása. A hihetetlenül színes 2D grafika azt a benyomást kelti, mintha rajzfilmet nézne, ugyanakkor irányíthatja a főszereplőket. A játék szórakoztató zenét tartalmaz, a hangjáték pedig egyedi stílusban készült.

A menedzsment itt nem nehéz, és még ha először játszol ezekkel a játékokkal, egy rövid bemutatónak köszönhetően gyorsan kitalálsz mindent.

Íme a népszerű játéksorozat második része. Még érdekesebb lesz.

Vár rád a játékban:

  • 35 vadonatúj szintek
  • Több lehetőség a gép frissítésére
  • Új alattomos ellenségek

És persze sok győzelmet aratott nehéz versenyeken!

A játékos előtti feladat nem könnyű, nem csak a lehető legrövidebb időn belül célba kell érni. Útközben meg kell küzdeni az útvonalon a versenyzőkre váró húsevő autókkal. Ezen kívül meg kell próbálnod a verseny során minél több érmét és kristályt összegyűjteni a pálya körül. Még ha nem is sikerült célba érned, akkor sem kell elkeseredned, az utazás során összegyűlt pénznek köszönhetően javíthatod az autó szükséges paramétereit, majd folytathatod a próbálkozást.

Frissítéskor döntse el, hogy a paraméterek közül melyik ad nagyobb hatást, néha lehet sebesség vagy tankkapacitás, néha pedig erősebb fegyverek. Csak rajtad múlik, hogy a paraméterek közül melyiket kell javítani, és talán egyszerre, van-e elég pénzed ehhez.

Amikor maximalizálja az autó paramétereit, a játék nem ér véget. A jobb teljesítménynek köszönhetően a versenyeken való részvétellel gyorsan felhalmozhatja az erősebb autó vásárlásához szükséges összeget. Minimális fejlesztésekkel is erősebb lesz egy magasabb kategóriájú autó, amit felpumpálva még tovább lehet lépni a játékban.

A játékban lehetőséged lesz versenyezni a barátaiddal, akiket meghívsz a játékba, és ismeretlen játékosokkal a világ minden tájáról. Ezekhez az utazásokhoz stabil internetkapcsolat szükséges.

Az aréna a ragadozó autók harctere, és ebben a versenyben csak egy győztes lehet.

Nem mindent az autó ereje dönt el, sok múlik a pilóta ügyességén, ha ügyes versenyző vagy, akkor is képes leszel nyerni, ha az autó teljesítményében gyengébb az ellenfél autójához képest.

Ha napi és heti jutalmat szeretne kapni látogatásáért, próbáljon meg minden nap legalább néhány percre belenézni a játékba.

A Car Eats Car 2 játékkal ingyenesen játszhatsz, mert a játék ingyenes. De ha gyorsabban szeretnél haladni, látogass el a játékon belüli boltba. A játék pénzneméért vagy valódi pénzért hasznos tárgyakat kapsz ott. Ha valódi pénzzel vásárol, megköszöni a fejlesztők erőfeszítéseit a játék létrehozásában.

A

Car Eats Car 2 ingyenes letöltése Android rendszeren nem lesz nehéz, csak kövesse az ezen az oldalon található linket.

Telepítse a játékot azonnal, és tegye autóját a legvadabbá egy veszélyes úton!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more