Könyvjelzők

Az autó megeszi az autót 3

Alternatív nevek:

Car Eats Car A 3 egy új történet, amely az autóevőknek szánt, már híres játéksorozathoz kapcsolódik. Itt továbbfejlesztett 2D grafikát találsz színes rajzfilm stílusú és gyönyörűen kivitelezett hangjátékkal.

A korábbi részekhez hasonlóan a játék is remekmű, de még ha nem is játszottad az első két részt, nem lesz nehéz elsajátítania a vezérlőket és megérteni az összes finomságot a játék elején található világos és tömör oktatóanyagnak köszönhetően. a játék.

Sok kellemes perc vár rád a látványos versenyek során, amelyek során nemcsak a lehető leggyorsabban célba kell érned, hanem túlélned is kell az alattomos ellenségek ellen.

Ahhoz, hogy a legjobb legyél ebben a játékban, a következőkre van szükséged:

  • Érj el mesteri vezetést
  • Javítsa autóját a versenyek közötti szünetekkel
  • A verseny útvonala mentén szétszórt jutalmak gyűjtése
  • Légy az aréna legerősebb harcosa az összes ellenfél legyőzésével

A felszínen minden nagyon egyszerűnek tűnik, de a valóságban nem lesz könnyű ezeket a feladatokat elvégezni.

Ahogy a neve is sugallja, ebben a játékban az ellenfelek veszélyes autók lesznek, amelyek szó szerint felfalhatják az autódat. Szerencsére egyáltalán nem leszel ilyen ártalmatlan, és fegyvereid fejlesztésével sok kellemetlen meglepetést érhetsz majd el ellenségeidnek. Az ellenfelek megnyeréséhez segíti a készséget, amelyet nagyszámú versenyen-csatán keresztül sajátít el. Ne feledje, itt nem a legerősebb nyer, hanem a legügyesebb versenyző.

Ne próbálja meg az összes pályát egy autóban teljesíteni. Idővel gyorsabb járművet kell vásárolnia.

Több lehetőség közül választhat:

  1. Aratógép
  2. Lokomashina
  3. Frankopstein
  4. Trancominator

Válassza ki a vezetési stílusához legjobban illő opciót, és váljon legendás közúti harcossá, akit senki más nem tud megbirkózni az arénában.

Ne csüggedjen, ha új autója elsőre nem tűnik olyan jónak. A legtöbb jármű a kezdeti frissítések elvégzése után jelentősen erősebbé válik.

Versenyezzen online barátjával, akiket meghív a játékba, vagy találjon méltó ellenfelet játékosok ezrei között szerte a világon.

Annak ellenére, hogy a játékban néhány feladat stabil internetkapcsolatot igényel, nem fog unatkozni. Nyerj offline versenyeket, és szerezz érméket a jövőbeni frissítésekhez. A fejlesztők gondoskodtak arról, hogy bárhol és bármikor szórakozhasson, bárhol és bármikor játszhasson.

A játékon belüli bolt lehetővé teszi, hogy egy kicsit csaljon, és lehetőséget kapjon autója még gyorsabb fejlesztésére. A vásárlás nem kötelező, csak lehetőséget ad arra, hogy anyagilag megköszönjük a fejlesztőknek, és kicsit gyorsabban hozzájuthassanak a fejlesztésekhez.

Biztosan élvezni fogja a Car Eats Car 3 játékot, a játék nagyon népszerű, és figyelmet érdemel.

Az ezen az oldalon található linket követve ingyenesen letöltheti a

Car Eats Car 3-at Android rendszeren.

Telepítsd a játékot most, a kalandokkal teli út vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more