Könyvjelzők

Car Eats Car

Alternatív nevek:

Car Eats Car egy hihetetlen autóverseny, ahol az autók szó szerint megehetik egymást. A játék fényes grafikával rendelkezik, aminek köszönhetően úgy tűnik, hogy valódi rajzfilm áll előtted, és nem játék. Minden karakter nagyon viccesen van megszólalva.

Mielőtt elkezdenéd, végig kell menned egy oktatóprogramon, ahol megtanulod, hogyan kell szokatlan autókat vezetni a játék során. Ez nem túl bonyolult folyamat, és egy percen belül elkezdheti játszani.

Szórakozni fogsz ebben a játékban:

  • Előzz meg más autókat, amelyek biztosan megpróbálnak kiharapni az autódból
  • Érmék és kristályok gyűjtése a pályán
  • Próbáld meg ne hagyd ki a boostereket a verseny alatt, néha nagyon hasznosak és még nehéz helyzetekben is segíthetnek
  • A szintek között javítsa autója páncélzatát, vezetési teljesítményét és fegyvereit

Soha nem fogsz unatkozni ebben a játékban. A szintek minden alkalommal nehezebbek lesznek, és az ellenségek erősebbek lesznek. Csak az autó maximális pumpálásával tud legyőzni minden nehézséget.

Persze nem minden csak az autó képességein múlik. Ebben a játékban gyakran egy tapasztalt sofőr ügyessége miatt nyer az ellenség fölényes erői felett.

Tanuljon meg villámként viselkedni veszélyes pillanatokban, így több pontot szerezhet, és gyorsabban javíthatja autóját.

Amikor a maximumra pumpálja az autót, elgondolkodhat egy erősebb jármű vásárlásán a megkeresett pénzekért.

Ne üljön azonnal egy új autó volánja mögé. Alapvető fejlesztések nélkül akár rosszabb is lehet, mint a régi autód. Miután az alapjellemzőket egy kicsit is javítja, biztosan elégedett lesz az eredménnyel.

Vegyél részt az aréna csatákban, és légy a legerősebb harcos az úton!

Keressen ellenfeleket, hogy játsszon az interneten, vagy hívja meg barátait, és játsszon velük online még akkor is, ha távol vannak egymástól.

A fejlődés előrehaladtával hozzáférést nyithat az összes géphez, és mindegyik új erősebb lesz, mint az előző.

A játék napi látogatásáért nyereményeket kap. A hét végén, ha nincs bérlet, még értékesebb ajándék vár rád.

Az ünnepek és a sportbajnokságok alatt különleges versenyeket rendeznek egyedi nyereményekkel a játékban.

A játékon belüli áruház segít gyorsabban haladni, és támogatja a fejlesztőket valódi pénzzel vagy játékon belüli pénznemben történő vásárlással. Az ajánlatok minden nap frissülnek, és vannak ünnepi kedvezmények. Egyáltalán nem szükséges pénzt költeni, ez csak felgyorsítja a fejlődést, de költés nélkül is megkapja ezeket a nyereményeket.

A játék nagyon addiktív, könnyű elragadtatni és több órát eltölteni benne. Már önmagában is érdekes lehet egy nehéz tereppel rendelkező pálya egyszerű áthaladása, de hihetetlen kalandok várnak rád az úton.

A

Car Eats Car ingyenesen letölthető Android rendszeren az ezen az oldalon található linket követve!

Telepítsd a játékot most, és légy a legkönyörtelenebb harcos és a leggyorsabb versenyző a világon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more