Könyvjelzők

Vérontás

Alternatív nevek: Vérontás

Carnage Online - egy ingyenes online szerepjáték (MMORPG), ahol középkori forrongó szenvedélyek, ahol a harcok és intrikák főként fordulnak elő az emberek közötti, és nem a robotok.

Online játék Carnage nem igényel kliens telepítés és a rendelkezésre álló játszani minden böngészőben.

Először a játék csak akkor kell Carnage online regisztráció: van 2 módon lehet regisztrálni.

Először is, olyan felhasználóként az egyik javasolt szociális hálózatok (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, osztálytársak)

Másodszor, közvetlenül a honlapon, kattintson a "Register" gombra a megnyíló ablakban válassza ki a nemek és az egyik az öt város (Lu, Morion, Sarkel Anchor, Aurora). Ezután adja meg a kívánt nevet és jelszót, majd kalapált be a megfelelő mezőbe kódot (koordináták), és a megnyíló ablakban meg kell adnia, hogy elfogadja a megállapodás törvényeket a játék és képzés küzdelem fa katonák. Nos, ez minden, Vegyél részt a játékban Carnage kész.

Míg a játékban, akkor válassza ki a karaktert a kép, a választás, amely a játék elég nagy és változatos. Mellett a férfi és női képeket, vannak olyan nevek, hogy lehet kapni a Sestercii (az egyik játék valuta, amely megvásárolható valódi pénzben). Carnage online játék, kivéve szesztercius több forintot, ez egy másik játék valuta.

Játék karakter számos kulcsfontosságú jellemzői: erő, ügyesség, a kitartás és életképességét. Attól függően, hogy milyen kép lesz kiválasztva, elérhető lesz, hogy a különböző fegyverek és lőszerek. Íme néhány közülük: sisakok, Fist, Armor, nadrág, váll, kesztyű, Shields, övek, csizmák, kések, klubok, kardok, fejszék és így tovább. Amellett, hogy a fegyvereket a játék még mindig a különböző mágikus elixír.

Miatt bizonyos készségek, a karakter is részt halászat, a kézművesség és Alchemy.

A játékot Carnage online lehet kapni egy forgó szakma külön engedéllyel. Elérhető az ilyen engedéllyel rendelkező szakma:

Mercenary - a legveszélyesebb, és követelte a kereskedelem,

Merchant - ezt a szakmát, lehetővé teszi, hogy vásárolni szűkös nagykereskedés és gyártásában pénzügyi tranzakciók kedvező feltételekkel,

Priest - fő feladata a szakma, hogy végezzen esküvői szertartás a templomban,

Mentor - feladata a szakma, hogy a vonat a kezdők a játékban, nem túl buddy világ

Doctor - ezt a szakmát, lehetővé teszi, hogy vegyenek részt a gyógyulást.

Carnage online játék kapható a legkülönbözőbb helyszíneken, amelyen keresztül kell játszani a játékot online Carnage lesz nagyon izgalmas.

A játék olyan épületek és építmények, mint az aukción (kereskedelmi), Exchange (kereskedelmi szabványos elem, hogy értékesítik a boltban), szervíz (meg tudod oldani a dolgokat kopott), Temple (egy hely az imádság és a gazdaság szertartások), Városháza (ahol van regisztrációs klánok) és a kórház (javíthatja az egészségét).

Ezen kívül a játék egy börtön, ahol a sok veszélyek és titokzatos lények. És ez a kaland lesz még érdekesebb mellett ott található egy furcsa felfedezést. A maximális siker a Dungeons, szüksége van egy csapat, hogy ott (legalább 5 fő).

És a jelenléte sok küldetést, akkor adjunk hozzá még több színt a játék Carnage.

Most csaták:

Az első szinten lesz elérhető a csapat harcol - harcol néhány szövetségesek és ellenfelek, valamint a második szinten, akkor részt vehet a kaotikus csaták - harcol egy korlátlan számú résztvevővel. Csoport szövetségesek és ellenfelek szét automatikusan.

Csaták lehetnek hagyományos vagy véres. A véres csata, abban az esetben a győzelem, akkor kap többször is több tapasztalattal, mint máskor, de a veszteséges, akkor nagy a valószínűsége sérülés.

A negyedik szinten, lásd Addiction (fény útját, vagy sötétség).

Négy-függőség: Light, Rend, Káosz és sötétség.

Minden függőség alapvetően eltérő tulajdonságokkal, karakter és a kapacitás, bemutatva egy komplex rendszer viselkedését és a kapcsolatok. Nem ... jó és rossz hajlamait, nem jó vagy rossz, hajlamok - minden benne rejlik a teljes készlet az érzelmek, szenvedélyek, cselekmények a megértést. Már csak különböző módon lehet elérni az igazságot, és a tapasztalatszerzés, mindenkinek joga van keresni, találni, és harcolni.

Lejátszás Carnage része lehet az egyik klán. Választhat Guild és a frakciót, és a jelenléte a fórum lehetőséget ad arra, hogy megvitassák a különböző témákat.

Általában, a játék figyelmet érdemel. Emlékeztetem Önt, hogy kezdj el játszani a Carnage, kell csak Register Carnage. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more