Könyvjelzők

Castlevania: Lords of Shadow

Alternatív nevek: Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow PC - nagy projekt, a műfaj, amelyet az jellemez, mint a slasher. Game Developer tette híres cég MercurySteam, és a kibocsátás a projekt vállalták nem kevésbé híres Konami. A híres játék tervező Hideo Kojima is részt vett a létrehozását ez a remekmű, a kétség - a játék tényleg van valami, érdemes megnézni. Ezt megelőzően, a játék csak a PlayStation és X-BOX, de nem is olyan régen, a játékosok a világ ünnepelte fontos esemény - ben megjelent Castlevania: Lords of Shadow PC-s verzió.

Ez a játék egyfajta megújulás a projekt Castelvania ismert az ő idejében minden sarkából a világ, amely a jelenleg több mint 27 éve! A fejlesztők sikerült, hogy egy csoda - a tisztességes játék RPG készült 2D, tudták, hogy a tökéletes slasher, aki már felkeltette a figyelmét a több millió játékos a világon, és szerzett rave kritikusok elég.

Folytatva a Castlevania: Lords of Shadow felülvizsgálatot meg kell jegyezni, hogy, csakúgy, mint az előző projekt, az akció itt kezdődik a korai napjaiban a középkorban. Kezdettől fogva a játék emlékeztette ismert történet csomópont vér háború Belmont klán és a legendás Drakula. A főhős a játék - Gabriel Belmont. Mint látható Castlevania: Lords of Shadow telek, Gabriel irányítja nemcsak a vágy, hogy megszabaduljon a földet a sötét erők vámpírok, hogy elpusztítsa Dracula hogy személyes indítékait. A legenda szerint ez volt felelős a haláláért Drakula Lady Belmont, és most Gabriel arra vágyik, hogy megbosszulja a halálát, olvadó remény, hogy visszatérjen a halálból szeretett.

Sok játékos egyhangúlag állapítsa meg, hogy a Castlevania: Lords of Shadow játék azért érdekes, mert a tökéletesen kifejlesztett rendszer vezetése közeli és távoli csaták. Ez a szempont a védjegy és a játék fejlesztői, amelyben harcok egyik fő kiemeli a frissített tervezet.

Külön-külön, egy pár szót, azt mondanám, a tökéletesen kiegyensúlyozott játék projektet. Köszönhetően az intelligens küldetések és minőségileg végre trükköket játék lesz csak látványos akció. Előtt a játék várja a nagyszámú harcol a vezetők és főnökök (s ma már nem több és nem kevesebb, mint húsz). Ha sikerül a Castlevania: Lords of Shadow letöltés, akkor meg kell felelnie a hatalmas jég titánok és hihetetlen méretű vámpírok, élőhalottak és az orkok - egy szóval, csak nem lesz ideje unatkozni!

És természetesen, mint bármely más játék ebben a műfajban, meg kell, hogy dolgozzon a karakter, és javítsa a harci képességek és védelme, javítása fegyverek és fejlesszék saját egyedi stratégiákat, a hadviselés.

Annak megállapítására, a valóságnak a fenti láthatja a Castlevania: Lords of Shadow video trailer, akkor eldönthetjük, hogy kipróbálja magát ebben a játékban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more