Könyvjelzők

Castlot

Alternatív nevek: Castlot

Kastlot játék - egy fantasztikus játék szerepjáték elemeit a stratégia, amely képes téged az ókori világ a 6. században. Ön képes lesz arra, hogy megtapasztalják a saját bőr, mi volt a brutális angolszász háború. Mint az uralkodók a múlt évben meg kell építeni és erősíteni a várost. Az elején a birtoklás tátongó űrt, de élettel tölti egy kisvárosban, az épület az infrastruktúra és a töltés zajos lakói - ez a hívás. Tudva, hogy a megbízható vár falai védelmet, biztos lehet abban, ebben a véres háborúban. Játssz Castlot - eszközök elleni védekezés félelmetes ellenségek, és végezze szédítő támadás megragadni. Ülj le, és passzívan várja meg, amíg a fej felbukik boldogtalanság biztosan nem éri meg. Próbálj meg őket előre, és előkészíti alaposan. Ügyeljen arra, hogy a város a gazdaság a megfelelő szinten, tartalékai különböző források, és hogy a parancs az erős, jól képzett hadsereg.

A megtapasztalják a középkori kaland, hogy regisztrálják magukat a játékban Castlot . Gyorsan be az izgalmas világába félelem nélkül, hogy minden problémát abbahagyja. Game Castlot nem furcsa, hogy a rendszer követelményeinek, tényleg minimális

 • Operációs Rendszer A Windows
 • Bármilyen böngésző
 • Flash játékostól:
 • Videó

És Castlot regisztráció nem kell sok idő. Ha adja meg a következő adatokat:

  1. Bemenet
  2. Jelszó
  3. E-mail

Nyomja meg a "Register" gombot egyszerre jelenti, hogy egyetért a játékszabályokat.

Értse meg a legfontosabb pontokat geymleya összerezzent munkát. Végrehajtása az első küldetést, akkor szert némi tapasztalat. Akkor képes lesz eldönteni, hogy a szervezet csak az alapvető utasításokat, vagy hogy egyre több és több. A megnövekedett első cím, és a második közvetlen hasznot. Akár további küldetések kapsz jutalmat értékes erőforrások, amely szívesen használja során finomításra vár.

Gondolj bele, mit szeretne látni a holmijukat. Felállítása a főépület - a szenátus helyezheti a területén a katonai létesítmények, telkek, házak és egyéb épületek. Családi lakók kell látni megfelelően. Próbálja helyen az emberek kényelmesen. Végtére is az emberek - ami a legfontosabb a vagyon. Nélkül a munkások és a katonák, hogy nem lesz képes elérni ebben a veszélyes világban. Keress tiszteletét alattvalói, és válaszolni fog az odaadás.

Alapvető erőforrások kínál Castlot online játék

 • Grain
 • Fa
 • Iron

Van egy gold és az ilyen típusú játék valuta, mint a mágikus főzet és gyémántok . Annak érdekében, hogy áramlási gabona-, fa-, vas-és kő, meg kell építeni létesítmények szakosodott a termelés. Ehhez azonban először meg kell, hogy rögzítse egy adott területen. Ahhoz, hogy nyerjünk, a szükséges "ablakokat" az északnyugati oldalon, vissza kell küldeni a paddock határozottan kitűzött cél. Erőforrás-épület egy állandó jövedelmet, és ebben az időben, amit tehetünk, a küldetése, hogy az arany. Természetesen bizonyos esetekben csinálsz általános rablás, mint a Brokeback hiába. Ne lelkiismeret kínozza meg. Elvégre, ha nem fog csinálni, ez nem jelenti azt, hogy a versenyzők ne vágyódás a finom falat, és akkor kell kímélni. Ami a játék pénzt, akkor kap egy mágikus főzet hagyományos módszerekkel, de a gyémánt csak az igazi. Ne etapban megszerzésére, anélkül, hogy gyémánt tugovato.

Játék Castlot sokkal könnyebb, ha az oktatás a megfelelő szinten. Rendszeresen látogatják Avalon, otthon a szükséges képzést. A játékos, aki tökéletesen elsajátította a tudomány, ami a hadsereg, hogy legyőzze az ellenfelet néha erősebb, de nem is olyan hozzáértés.

Ne felejtsük el, a tisztességes lőszer. Armor vásárolt a boltokban, vagy szerzett az arénában, hanem a megszerzése fegyvereket kell fordulni egy tapasztalt mester, látogassa meg a kovácsműhely. A rendszer még mindig használják PvP térképek, amelyek nagyon erős fegyver. A kártya álló képességek, tehetség és harci elemekkel. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kihasználják az ilyen ellátások.

Mint sok más böngészőt projekt Castlot játszhatnak részeként a bajnokságban. League - társulás több tucat játékos gyámsága alatt egy fő. Önnek lehetősége van arra, hogy csatlakozzanak egy meglévő liga vagy létrehozhat saját.

Intuitív felület, érdekes történet, a játékosok a lehetőséget, hogy fejlesszék a játékot, az oldalon gyakran. Ez lesz a kedvenc hétköznapi foglalkozása. Próbáld ki, és nézd meg magad, hogy addiktív ez a játék is kiváló. Továbbra is szeretném, ha jó eredményeket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more