Könyvjelzők

Ceiron Wars

Alternatív nevek: Ceiron Wars

Ceiron Wars Online - Ingyenes böngésző alapú szerepjáték stratégiai játék. Ez teljesen egy fantasy világ tele van szaftos tartalom és Pestryaev sokszínűséget. Ez a projekt - nem csak egy mestermű, és a demonstráció a magas esztétika, az is szokatlan, a lényeg egy legenda, amely az alapja az izgalmas cselekmény. History Ceiron Wars online lesz mesélni a nagy háború ijesztő gyorsasággal elterjedt minden zug és repedések a mágia az univerzumban. Két hatalmas birodalom nem tud megnyugodni, és az, hogy ellenzi, hogy vegyenek részt egyre több kis államok. A játékos választ egyet a konfliktusban álló felek, hogy foglalkozik a nemzet érdekében nem játék közben túl. Lesz egy felejthetetlen élmény teli utat, amit általában kezdeni tiszt. De nem messze, ha felismerik a hős és dicsőség összetört minden sarkából láthatatlan földeket. Kezdje Ceiron Wars játszani, most, hogy bizonyítani mindenki körülötted, milyen tehetséges parancsnok!

A játék alkalmas különböző operációs rendszereken. Tseyron Wars játék támogatja A Windows , Linux , Apple Mac . A legfontosabb dolog az, hogy az internet-hozzáférést, és a számítógépre telepített Adobe Flash . Önnek nem kell időt tölteni próbál telepíteni valamit. Egyszerű Ceiron Wars regisztráció lehetővé teszi, hogy adja meg a játékot, hogy bármikor és bármilyen számítógépen. Nyissa meg a számla, akkor otthon, a munka és az úton. Fiók jön létre a következők szerint: adja meg email címét, jelszavát, és a jelszó ismételt. További mezők vannak kitöltve csak akkor, ha egyetért. Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, akkor kap híreket az alkotók, mint a megfelelő hely alapértelmezésben bejelölt, és akkor automatikusan vegye ki előfizetések. Továbbá, ne feledje, hogy kattintson a "Regisztráció" Ön tudomásul veszi, elfogadja a szabályokat.

Kezdett játszani Ceiron Wars , találja magát az egész hihetetlen változatos. Get legalábbis, például, hogy fantasztikus a föld által lakott különböző népek. Itt ismerkedett meg és Pirokantsy és Galentsa és Asna, és a törökök és Nippontsy, valamint Norvégiában és Asnardakiytsy és Firokantsy és ujgurok, és Arábia, és a tibetiek, és Altáj és Gul és Latina és még sokan mások. Három nagy szövetségek. Ugyanis Atiyskaya Szövetség, a Szövetség Fara alsó és a Szövetség Dél Soriena. Ezen kívül, a lakosság és a különböző vallási meggyőződést. Fény Fényszóró-Uni, alternatív valóság, sámánizmus, igaz Isten - ez nem egy teljes listát vallott a hatalmas hatalmas világvallások. Jó lenne ezen elágazás views véget ért, így nem! Nyugtalan lakói Tseyrona terjedt el, és a különböző filozófiák, istentisztelet ötletek ellentétes áramlatok. Íme néhány közülük: Semazhenizm, tökéletes egyensúly, Brotherhood of the Wolf, az erő jele, kultisták és egyéb mennyei légió Nos, ahogy ezt az egészet? Unalom egyszerűen nem fog meghalni!

Szóval, mit kell ebben a különleges világban, nem csak túlélni, hanem, hogy sikeres legyen? Nem kell várni, amíg ők maguk áldozatává válik. Nyugodtan menjen előre össze a saját csapat, használja a retro-futurisztikus technológia, podyschu megbízható szövetségesek, folyamatosan javítják képességeiket hadúr. Nagyon jó lesz, ha lesz segíteni a műhold, de a bizalom és helyen, mielőtt meg kell nyerni. Ceiron Wars játék küld Önnek a műholdak ilyen hősök

- Selina - pirokanskaya gyönyörű nő rendelkező ellenállhatatlan néz ki, és szem előtt tartva,

- Bogdan - a végzettek Temple kultúra. Még egy gyerek maradt szülők nélkül. Az ő sorsa nem romlott, és ez nem meglepő, hogy az idő múlásával lett nagy rajongója a legkeményebb Mennyei Legion;

- Eva - élő csavargó életet leánykori egy nemesi család. Plume nyúlik a bűncselekmények, de Éva nem akar letelepedni.

- Yavuzalp - a tökéletes harcos egy erős karakter, és egy acél redőny. Mi nem volt az életében, de a bajok is elviselt méltósággal. De a hideg és a kegyetlenség sokszor érthetetlen másoknak.

Játék közben a játékos stykatsya képviselőivel a különböző versenyeken. A játékban vannak képviselői a nagyobb versenyeken, de nem lát. Csak néhány jelzés a létezésükről, de a kérdés az elismerése ez a tény még nyitva. A második versenyen - az idősebb lények. Úgy alakult fajta lények élnek szerte a kontinensen. A harmadik verseny -, hogy a fiatal, ami a fajok gyengén fejlett kultúra. Ők nem is tudják, hogy tegyen valamit szervezni és kommunikálni egymással. Ön kap egy tarka tömeg - az idő fogja megmondani, ami a legfontosabb - a bizalom.

És végül, hogyan tudnám nem beszélve a fenséges harcokban előforduló szinte folyamatosan. A játékosok, mint például a harctereken Altar MINIS, Crystal Caves, White Pass, Skadzhersky erdő, láva híd Basnaksky Falls Border Galenski Torony Csárda. Gyerünk! Látogassa meg ezeket a falvakat, hogy első kézből, hogy a percet töltött ott igazán emlékezetes!

Csak kívánunk sok szerencsét, és élvezze a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more