Könyvjelzők

Chaos Rage

Alternatív nevek: Chaos Rage

Chaos Rage: a mítoszok nyomában.

Az Asgard

-es pánikba került - már látta a Ragnarokra vonatkozó előrejelzések első jeleit. Egyszer elhunyt Veshchunov v lva-nak hívta, és elmondta az istenek és a világ halálának szörnyű képét, amely a sötétségbe való merüléssel kezdődik, amikor a Fenrir zologotnet napsütéses napja. A kétségbeesett istenek, a hősöket hívják és a legendás csatát az oldalukon, de a Battle Heroes játék ezeket a korszakalkotó eseményeket a színekben és dinamikában alkalmazza.

Razrabatyvala böngésző MMORPG termék BBG stúdió a turn-based stratégia és a skandináv epikus mítoszok számára. A játék elhagyta az eredeti, vonzó, bár kétdimenziós síkban készült.

Otsenit minden csodálatos játékok varázsa bárki, aki úgy döntött, hogy Chaos Rage-ban játszik, mert ingyenesen elérhető. Harcolni kell egymással párhuzamosan Odinnal, Lokival, Thorral és a többi istenekkel Asgarddal, és bemutatnod kell a Skuld istenek világát.

Az urak kiválasztása.

Pered-nek tűnik, színes, ismeretlen, fantasztikus világ, amelyben természetes a mágia használata, a Titánok, a hihetetlen szörnyek és egy hatalmas sárkány, amely segít a győzelemben. Ott leszel az istenek között, ha a Chaos Rage játékot játszod.

Először is el kell döntenünk, hogy ki lesz az Úr, és mi lesz a szex. Vizsgálja meg a pályázók minőségét, és menjen el velük a munkahelyen. Ahogy az egyik osztály egyik kiválasztott hőse sem lehet egyedülálló, abban a tekintetben, hogy pozitív pillanatot látunk, nem kell elterelni valamit, ami nem fogad el semmilyen előnyt.

  • Warrior tartályként működik - félelem nélkül halad előre az ellenségen, készen áll arra, hogy széttépje. Magabiztos, magabiztos és vad, és a fölényesség érzése megbízható védelmet, hatalmas erőt és hit pontokat ad neki, ami elég gyors és hatékony támadásokhoz.
  • Assassin a gyors támadás ravaszságát, lopakodását, agilitását és pontosságát részesíti előnyben. Az ő manipulációja nehezen észrevehető, hogy csendben felugrott, hogy végzetes lövést nyújtson.
  • Mag nem használja a szokásos fegyvert, mert arzenáljában elég varázslatok, hogy több ellenséget pusztítsanak el, miközben távol maradnak tőlük. Több hatalma van és folyamatosan javítja.

Az Úr fejlődik, javítja a harc és készségeiket. Gyűjtsön össze tapasztalatokat és szerezzen új készségeket, ha nem félsz a munkahelyektől. Kötelező is kiskorú, és eldönti, hogy mennyire szüksége van rájuk. És ha csatlakozol a céhhez, akkor is elvégzi a munkát. A különböző missziók végrehajtásával magával ragadhatja az Úr minőségét, és jobban tudja megmutatni magát az ügyben. Azonban az első dolog, amit minden játékosnak át kell adnia, ez a csatahősök regisztrációja.

A karddal és mágiaval ellátva.

Odnomu a mezőn nem állt az ellenséges hadsereg ellen, és a tehetségük elemzése után szükség van asszisztensekre, akiket könnyen fel lehet venni a kocsmában. Most már készen állsz a kihívásra, miután találkoztál az ellenséggel, mozogtál az iPlayer Chaos Rage térképén.

A karaktereket a képességeiknek megfelelően rendezzük. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a bérelt katonák automatikusan használni fogják képességeiket az Úrral szemben, akik tehetségeik közül választhatnak, amelyek jobban megfelelnek a jelenlegi helyzetnek. Amikor a hős szintje emelkedni fog, a tehetségek köre is növekedni fog, és ha rengeteg dühöt gyűjthet, ezt a varázslatot használhatja a sárkány segítségére.

A

V Chaos Rage Arena az egy és tömeges szórakoztató harcok és a PvP csaták számára biztosított, mely után a nyertes értékes jutalmat kap.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more