Könyvjelzők

Az út a káosz: alkotók a világ

Alternatív nevek: Chaosroad

Online játék Road through Chaos - ingyenes böngészős játék rpg fantasy műfaj. Megalakulása óta 2005-ben, a játék sikerült, hogy érdekli a széles közönség, és vált a multi-user. Meg mindent, hogy a játékosok, valahogy így: karakter fejlesztés és birodalom, ízlése, teljesítő érdekes quest munkahelyek utazni a világot, a választott szakma, epikus csaták, létrehozása klánok. És mindezt anélkül, hogy a havi díj! Út a játék Chaos Online érhető el, ha van internet kapcsolat és a számítógép megfelel a minimális rendszer követelményeknek. Töltsd le a játék kliens nem szükséges. Szállj be ezt a csodálatos világot segíti út a káosz az online regisztráció. Nem hiszem, hogy el fog tartani egy csomó időt. Vegyél részt a játékban út a káosz - csak töltse ki a regisztrációs űrlapot. Kapsz a főoldalra a karakter, amellyel játszani és meg kell kezdeni út a káosz. Figyelmesen olvassa el, valamint azt is rendezni a jellemzői a karakter, ami javíthatja az egész játék.
A játék on-line Road through Chaos kell döntenie élvezettel. Get tendencia csatlakozhatnak a klán, vásárolt kereskedők, vagy kap egy jutalom bizonyos szolgáltatások. Nézzük meg, mi választást kínál út a Chaos online játék
1. Sötét hajlandóság - a rajongók a Nagy Sötét hajlamos vámpirizmusról. Rajz erőt az imádat tárgya, tud szopni a vitalitás az ő áldozata.
2.. Bright hajlandóság - vidám szolgák grandiózus fény. Jó egészséget, ezért gyorsan vissza sérülés után.
3. Guard érinthetetlenek - a lakosság a világ, amelynek célja, hogy figyelemmel kíséri a sorrendben. Argus igényelni tartsa be a törvényeket.
4.. Semleges tendencia - katonák, marad a szélén a sötétség és a fény.
5. Outcasts - megsértik a szabályokat a játék, ami egy átok. Ők nem tartják tiszteletben a többi játékos az állandó megtévesztés.
6. Gods - titokzatos fenséges lények, vágyak, amelyeket nehéz megérteni.
7. Kereskedők - kézművesek pénzt szó szerint a semmiből. Bármely játékos tud minden szükséges az utóbbi fizeti része a lelkét.
A fő foglalkozása a játékban - aki harcol. PvP rendszer jól átgondolt alkotók. Út a Chaos on-line módon részt vesz ilyen típusú harc, párbaj, szerződéses harcok, sok kis-és faltól falig. Párbaj - párbaj két játékos vesz részt, ahol lehetőség van minden szinten. Szerződéses csaták lényegében ugyanaz párbajok, csak itt pénzügyi tét. Pile-kicsi - csoport harc, ahol a szerver határozza meg a kapcsolata az egyik fél. De a csatában faltól falig már lehet választani, melyik oldalon harcolni. Harcok tartanak különböző berendezések. Leltár a játékban a lőszer, mágikus hozzávalókat, italokat, meg ilyesmi.
Hogy jól érezzék magukat, és egy kis szünetet a fárasztó harcok, akkor sétálni az alapon. Látogasson el az épületek, hogy látni fogja az utat. Miután a játékot Road through Chaos Online lesz, a bolt, piac, posta, bank, a kovácsműhely, a templom, az enyém. Az üzletek és piacok, például, képes lesz arra, hogy megvásárolja a szükséges dolgokat. A kovácsműhely podremontiruete törött lőszert. A banki megtakarítások felhalmozódnak alapok és postai küldeményt a többi karakter. Az enyém is gyűjt értékes erőforrásokat. És ez nem egy teljes listát az épületek, hogy megtalálja a világ sokszínűség ebben az egyedülálló játék!
Road through Chaos játék egyre érdekesebb a növekvő mértékű. Be kell, hogy tapasztalatot szerezzenek. Között szintek vannak jó - egyfajta átutazóknak, hogy a következő szintre. Minden APOM jutalom formájában a készpénz vagy egyéb cikkeket. Promotion szinten új lehetőségeket nyit meg. És mi volt kezdetben nem elérhetők, valósággá válik.
Csatlakozzon a világ zsúfolt káosz most, és győződjön meg arról, megbánni csak nincs! Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more