Könyvjelzők

Black Mirror 2

Alternatív nevek: Black Mirror 2 fekete tükör 2

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz-es

RAM: 512 MB

Videó: 256 MB memória

Lemezterület: 6 GB

Black Mirror 2 - a második része a népszerű játék a műfaj klasszikus kalandjáték által kidolgozott, egy kis német csapat Cranberry Production. Folytatása a játék nem felfedi számunkra az összes titkokat rejtett az első játék, de azt mondják, egy teljesen új élet története az átok a Gordons, szerencsétlen tulajdonosai sötét és titokzatos kastély. Black Mirror 2 játék tartott átruházható komor hangulat és a környezet elődje.

Plot

Ha az alkotók az első része a játéknak kavargott körül az egész történet az azonos nevű és a rendek a kezdetektől dobott játékos a vastag a dolgok, titokzatos, misztikus és ijesztő, a szerzők úgy döntöttek, hogy továbbra is egy kicsit a másik irányba, mielőtt a játékos fokozatosan felfedve telek csavarják. A Black Mirror 2 minden kezdődik mint ártalmatlan előttünk kicsi és nagyon szép város, ahol, úgy tűnik, a legnagyobb kellemetlenség a morcos főnök főszereplő. És senki a kezdetektől fogva azt nem mondták a hegyek holttestek vagy szörnyű átok, csak egy kiégett biztosítékot, amelyeket ki kell javítani megy le a pincébe. Súlyos felváltva az elején nem, szembe kell néznünk a srác, Darren Michaels fog vándorolni a szép városban, ismerkedés az egyformán kedves emberek, és a lidérces családi Gordons fogunk találkozni, kivéve a megsárgult fényképeket. De ez egyelőre, egy ponton a játék Black Mirror 2, minden a feje tetejére állt, és az események kezdenek kibontakozni a félelmetes sebességgel. Itt tragikusan fő hős kórházban hiányzik az anyja, és egy titokzatos idegen, akivel találkoztunk a börtönben, és a helyi rendőrség még nekünk valami borzalmas és ijesztő. Step-by-step Black Mirror 2, a játék csak a közelmúltban tűnt számunkra, a fény és a nap-, majd eltúlozzák, amely kiterjed az összes köd a félelem és az általános gyanakvás.

Játékmenet

Game Plan, mint sok más játékok ebben a műfajban, csökken megoldása titkait szüntelen, kibontakozása a rejtvényeket, és választ találni a kérdésekre felbukkan a történet előrehaladtával. A legfontosabb dolog, amit a Black Mirror 2 kétségtelenül a történet, akkor meg kell, hogy a játékos időt követés intonációk a párbeszédekben, videózás és emlékek játék karakterek. Amint képes teljes mértékben megérteni a fordulat a történet, mind a technikai oldala a játék maga visszahúzódik a háttérbe, és a döntés lesz a következő puzzle nem csak egy nehezebb rejtvényeket, de oly módon, hogy megtudja, mi a következő lépés kínálnak nekünk a játék Black Mirror 2.

Adventure 2. 0

Black Mirror 2, a játék tele van klasszikus, minden tagja számára az adott játék műfaját, és a legjelentősebb újítása, hogy a küldetés nem általános gyakorlat. Mindenki, aki valaha játszott a küldetések, látta a logikai ellentmondás mozog megoldásában legtöbb rejtvények, amikor egy sor sima vizet válik komplex láncot fellépések a keresési vödrök, jól alkalmazkodott, hogy rögzítse ezt nagyon jól, hogy mikor lesz sokkal könnyebb, hogy a víz legközelebbi nyílt víz vagy szökőkút. Itt vannak a logikus események, ha jelen van, akkor nem annyira nyilvánvaló, és az egész játékmenet nem érinti jelentősen. Emellett az összes lényeges rejlő műfaj a játékok mentett szinte eredeti formájában - zárak és széfek, gyűjtése hasznos dolgok, majd ezek átalakítása működő egység, javítása törött, mindez lesz bőségesen itt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more