Könyvjelzők

Vázlat

Alternatív nevek: Draft játék tervezet Online

2009-ben Cég Omerta Online és a "Gólya" adták, hogy a világ ilyen nagy közönség-orientált projekt, mint a online játék tervezet . És ez a közönség és a nézők folyamatosan kérte a hiánya korlátozza a tartalom és a fő előnye a projekt - egy fejlett harci rendszer, amely képes kielégíteni az igényeinek leginkább "böngésző" játékosok.

Mielőtt lépésre Tervezet Regisztráció a játék , győződjön meg róla, hogy:

1) számítógép internet-hozzáféréssel,

2) 1 GB RAM

3) monitor felbontása 1024x768,

4) Adobe Flash Player (legalább 9. 0) és a böngésző támogatja.

Ha te vagy a büszke tulajdonosa az összes fenti, nyugodtan megy a hivatalos honlapján a játék, hogy az oldal Tervezet bejegyzése . Kötelező mezők Íme a következő:

· Az igazi e-mail, [_11_ ]

· Felhasználó - a neve a játéknak,

· Password;

· Drawn megerősítő kódot.

Miután elolvasta és elfogadta a felhasználói megállapodást azáltal, hogy egy kullancs az üres kis ablakon szakaszban nyilvántartásba vételről teljesen kitöltött. Ezután meg kell hozzon létre egy karaktert, de ha akar - és az "egész" a három. Ebben az esetben a következő rendszer bónuszok:

→ létrehozására én hős alapul 1000 érme;

→ II - 200,

→ a harmadik - összesen 100 darab ezüst.

Az összes (és csak az) karakter egyedi megjelenés, jó játék források (sokszínűségét rendelkezésre álló külső feltételek) lehetővé teszik a nem fukarkodik a megjelenés.

Növekedjen és fejlődjön Tervezet Online a hős lehet építeni a tapasztalati pontokat kapott a csata, feladatok, stb Számos NPC-k segítségével játszani a játékot online tervezet , feltéve, ha ugyanezek a feladatok és küldetések. Igen, és hála a kiváló felület Tervezet játék lesz könnyű és kényelmes: rendezni az összes részletet, akkor nem kell több, mint 20-30 perc. Plusz, hogy a játszani a játékot online tervezet minden volt még egyszerűbb, itt van egy csodálatos dolog, mint térkép mutatja az aktuális helyet és a nagyon karakteres és más objektumok szükség (Városháza, javítás, kiskereskedelmi egységek, stb

Ön minden bizonnyal meg kell határozni, milyen fegyvert szeretne csatlakozni a csata, annak ellenére, hogy nehéz lesz: a helyi különféle fegyverek feltűnő: több mint 300 faj a kézi lőfegyverek, amely mind biológiai, energetikai technológiák. Hogy szűkítse a választás egy kicsit, Tervezet Online játék online lehetőséget ad arra, hogy a következő szakterületek:

1) Sniper - ügyesen lőnek nagy távolságokra. Segítségével a nagy kaliberű precíziós puska befolyásolja a legvédtelenebb az ellenség testét, miközben kívül megtorló pusztulástól.

2) Assault - harcos közelharcban.

3) Shooter - egy sokoldalú harcos, amely képes elpusztítani ellenségeit mind a közeli és távoli.

Tehát, ha azt szeretné, Tervezet játék Online megfelelően, szükség lesz tanulmányozni bizonyos harci képességeit, nyitottak meg új távlatokat a különböző felvételi és a katonai taktika általában.

Röviden a cselekmény: Tervezet Online online játék alapul két regény C. Lukyanenko, felirata: "tervezet", és "tiszta másolatot." Ez a tökéletes kombinációja a világ, egyesült egyetlen univerzum úgynevezett Veer. Túlélni itt nem olyan egyszerű, de nagyon érdekes. Ha szeretné kipróbálni magát, és át a leírt események a legjobban fogyó könyvek személyesen, csatlakozzon hozzánk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more