Könyvjelzők

Atlantisz városa

Alternatív nevek:
A

City of Atlantis egy valós idejű stratégia, amelyet a híres elveszett Atlantisz kontinens és civilizációja virágkorának szenteltek. A játékban gyönyörű grafikát és kiváló minőségű hangjátékot találsz. A zene nyugodt és nem tolakodó.

A szárazföldi város építkezését és életét Önnek kell irányítania, amiről bolygónk minden lakója hallott.

Lehetőséged lesz a saját szemeddel látni egy titokzatos civilizáció életét a játék során, és akár közvetlenül is részt vehetsz az egyik város sorsában.

Egy rövid oktatóprogram során megtanítják Önnek, hogyan kommunikáljon a játék felületével, ami egyáltalán nem lesz nehéz. Ezt követően elkezdheti játszani a City of Atlantis játékot.

Lesz mit csinálni:

  • Javítsa meg a gazdaságot
  • A város fejlesztése
  • Tanuljon meg új technológiákat
  • Erősítse meg védekezőképességét

Íme néhány fő tevékenység, alább minderről olvashatsz kicsit részletesebben.

Kezelje az erőforrások kinyerését, fedezzen fel új helyeket a kitermelésükhöz. A város fejlődéséhez sok objektum építésére lesz szükség, ami azt jelenti, hogy nagy mennyiségben lesz szükség fára, kőre, vasra.

Vízvezetékek, hidak, utak és egyéb infrastrukturális elemek építése egy fejlett település számára. Előfordulhat, hogy ezeknek és más épületeknek az építéséhez nem áll rendelkezésre elegendő technológia. Fejlessze a tudományt és fedezzen fel új lehetőségeket.

Próbáld meg, hogy a lakosságnak ne legyen szüksége semmire. A szükséges számú lakóépület építése. Az embereknek kell valamit viselniük, az is fontos, hogy legyen elegendő ételük. Ezenkívül gondoskodjon a vallásról, építsen több templomot és nagy kulturális helyszínt. Iskolákat építsenek, ahol új generációk nevelhetők. Hiszen sok tudósra és mérnökre lesz szüksége, ha azt akarja, hogy a város fejlődjön.

elégedetlen ember rosszul dolgozik, ami azt jelenti, hogy városának komoly gondjai lesznek. Először döntse el, mit épít, ne vállaljon azonnal összetett projekteket, ha a dolgok nem mennek jól.

A kereskedés segít abban, hogy olyan erőforrásokat szerezzen, amelyekből nincs elég, és eladja a többletet. Próbáljon kereskedelmi kapcsolatokat kialakítani a szomszédos városokkal.

Ha a településed elég sikeres lesz, lesznek, akik hajlandóak erőszakkal elvenni a város vagyonát, és elpusztítani mindent, amiért olyan keményen dolgoztál.

Építsen védekező építményeket. Hozzon létre új típusú fegyvereket. Az erős flotta szintén nem lesz felesleges.

A sikeres katonai hadjáratok kézzelfogható hasznot hozhatnak. A játéknak van helye a háborúknak, de mindenekelőtt a fejlesztésnek szentelték, mert a harci mód nem túl nehéz. A győzelmet általában a számbeli fölényben lévő hadsereg nyeri meg.

A játékot rendszeresen frissítik, és jelenleg korai hozzáférésben van. A megjelenés idejére nagyon sokat lehet javítani és véglegesíteni. De most nincs komoly hiba, és kényelmesen játszhat.

City of Atlantis letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Telepítsd a játékot most, és tudd meg az elveszett Atlantisz minden titkát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more