Könyvjelzők

Város Transformers

Alternatív nevek: Város trasformery

City of Transformers online - ez egy új, ingyenes online MMORPG játék kliens utolsó generációs Transformers létrehozott alapján saját grafikus motor. Ez a játék a műfaj a sci-fi, ahol a hatalmas metropolisz vált egy hely a katonai akció, és a hatalmas humanoid robotok váltak teljes ihnimi lakosok.

Szóval, jön a játék, meg kell, hogy adja át a város Transformers regisztráció. Meg kell, hogy adja meg az e-mail, a felhasználónevet és a jelszót. És akkor töltse le a játék kliens.

Regisztrációs Miután a játék városa Transformers, kérni fogja, hogy hozzon létre egy karaktert svogo: először válassza ki a padlóra, majd válassza ki a karakterosztály (őket a játék 6, és mindegyik több mint 80 készségek), akkor meg tudod változtatni a megjelenését a karakter és a hozzá svogo a nevét. Megjegyzés: a jellemzők vashogo karakter, a 23 darab, és ezek mind fontosak a csatában. Nos, elvileg minden. Most nézzük meg részletesebben a meglévő online játék Város Transformers osztályok, ami említésre került

Assault - ez a különleges közelharci fejlesztett erőt, egészséget. Kiváló parancsot különböző vágó és csapkodás fegyverek

Ghost - ez gyors, agilis, és titokzatos karakter. Tulajdonában van a két kés,

Technikus - mestere a távolsági fegyverek és különféle felvételi.

Lehet tűz tör, és tenni az ellenfeleket az úton csapdák,

Psionics - befolyásolhatja ellenfelet a távolból, és az okoz nagy kárt varázslatok katasztrófa, és láthassanak,

Defender - gyógyítani szövetségesei (akár az egész csoport), és a kiegészítő aura felemelő karakter;

Technomage - befolyásolja ellenségek, impozáns rájuk, mint hatások: mérgezés, erózió, az agykontroll, a csökkent ellenállás, képes segítséget hívni droidokat.

Szóval, te vagy a játékban. A képernyőn látható oktató üzenetet, hogy meg kell alaposan vizsgálni. Fogott egy 2 kis tábor függően az osztály, az első dolog, amit tennie kell, hogy beszéljen az NPC (NPC), ami kell, hogy a munkát.

A játék városa Transformers online, akkor ajánlott a különböző érdekes, változatos és kihívást jelentő feladatok, melyek osztva típusok: Main, Side, napi és soros.

Befejezése után az első néhány küldetések az online játék Város Transformers, akkor kap jutalmat az első transzformátort. Igaz, kezdetben nem rendelkeznek nagy erőt, és nem utas, de még mielőtt az első ellenség fog kinézni gangbusters. Gyilkos szörnyek és befejezése küldetéseket, akkor rendszeresen kap trófeákat és díjakat.

Play Game Város Transformers online, akkor csata ellenséget, és védi a Mátrix, amely rendelkezik sok titkot. Minden esemény bontakozik ki a 21 régió a bolygó, ahol számíthat a különböző tesztek és veszély. De ez nem minden játék városa Transformers akkor lehetősége van arra, hogy látogassa meg a hold, hold Amikrona, és még a múltban vagy a jövőben.

Ha tudod egyik titka a Mátrix, akkor az ellenőrzés transzformátorok (ami a játék több mint 50 faj). Minden transzformátor a játék Város a Transformers online lehet alakítani ki a járművek (minden osztály a saját típusú szállítás), a aeromobile, Aerobayk séta vagy AIM.

Játszható online játék város Transformers lesz elérhető 11 szakma, amellyel be tudja szerezni erőforrásokat a gyártás különböző elemek ekipirovok, elixír, chips, és még a saját Transformers. A kereskedelem városa Transformers online játékok piacán, és a javasolt aukción.

Itt alkothat céhek, továbbá, a City of Transformers játék is magad háziállatok (több mint 50), ami mindig veled, de nem mentek be a csatába. A játékban, vannak más objektumok kölcsönhatásba léphet: mechanikus és elektronikus eszközök, számítógépek, teleporters, mező erőforrások ...

Szeretné kipróbálni? Csatlakozz város Transformers Önnek ezt a lehetőséget!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more