Könyvjelzők

Civilizáció 6

Alternatív nevek:
A

Civilization 6 egy másik játék a körökre osztott stratégiák ciklusában. Eleinte nem fogadták jól a játékot, de a kiegészítők megjelenése után a játéksorozat rajongói jóváhagyták. A játék grafikája meglehetősen magas szinten van, az uralkodók avatárjai rajzfilm stílusú, de jó részletességgel készültek. A játék zenéjéhez szintén nincs megjegyzés, minden rendben van.

Válaszd ki, hogy a tizenkilenc elérhető ország közül melyiket szeretnéd választani, és kezdj el játszani. Hagyományosan a Civilization 6-ot csak telepesekkel kezded játszani.

Az első város helyének kiválasztását alaposan meg kell fontolni. Egy város alapításához nem csak konkrét terepre van szükség, de minden épületnek megvannak a maga követelményei. A játékban szereplő városok szélessége nő. Egyes épületekhez szükség lehet a farmoknak a játék korai szakaszában elfoglalt területére. Most nem fog minden tevékenység egyetlen város köré összpontosulni. A régiók megjelenésével értelmes a feladatok megosztása az ország különböző városai között. Például a központiban a technikai haladás elérésére összpontosítson, a többiben pedig az erőforrások kinyerésére és olyan munkások előállítására, akikre a játékban folyamatosan szükség lesz.

Az erőforrások nem egyenletesen oszlanak el, előfordulhat, hogy egyes ásványok nincsenek az Ön államának területén, és akkor azokat a szomszédos országokból kell beszerezni.

Ne feledkezzen meg a-es cserkészetről, ha egy természeti csodára bukkan, az jelentős kultúrpontot ad.

A felfedezetlen tér nagyon szépnek és stilizáltnak tűnik, mint egy régi térkép.

Képes lesz kiválasztani a megfelelő politikai rendszert.

Különböző időszakokban az egyik vagy a másik kényelmes lehet, választékuk meglehetősen nagy:

 • Karácsony
 • Ősi Köztársaság
 • Oligarchia
 • Ősi autokrácia
 • Teokrácia
 • Monarchia
 • Kereskedelmi Köztársaság
 • Demokrácia
 • Fasizmus
 • Kommunizmus

Minden esetnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az épületek létrehozásának folyamata elég jól animált, és eléggé valósághűnek tűnik.

A játék nehezebbé vált, sok újdonság jelent meg. Most meg kell küzdened korod zsenijeiért, valamint a világ csodáiért. Próbáld meg gyorsabban megteremteni a szükséges feltételeket, mint ellenfeleid.

Vannak olyan jelenségek is, mint a természeti katasztrófák és katasztrófák, valamint a globális felmelegedés és az óceánok szintjének emelkedése.

Olyan területeket jelöltek meg, ahol fennáll a természeti katasztrófa veszélye. Építeni rájuk valamit vagy sem, csak te döntöd el. Egyes problémákat, például az árvizeket, meg lehet szüntetni, ha a folyón gátakat és vízierőműveket építenek.

Ha soha nem találkozhatsz természeti katasztrófákkal az egész játékban, akkor a globális felmelegedés és annak következményei minden országot érintenek.

A játékban sokféleképpen lehet győzelmet aratni.

 1. Kultúra
 2. Diplomácia
 3. Tudomány
 4. Vallás
 5. Katonai

Kiválaszthatsz egy irányt és követheted azt, vagy mindent egyenletesen fejleszthetsz és kihasználhatod a helyzetet, ha lehetőség adódik a fejlődésben való áttörésre.

A

Civilization 6 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Kezdj el játszani most, az egész világ rád vár ebben a játékban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more