Könyvjelzők

Civilizáció online

Alternatív nevek: Civilizáció online

Civilization Online - multiplayer, történelmi játék. A vállalat gyártó biztosítja minden rajongó a lehetőséget, hogy játsszon, hogy a való világban, egy játék, amelynek célja, hogy létrehozzanak, építeni a békét, egy új civilizáció. És minden online.

Nagyon tetszett, hogy a játék Civilization Online nem igényel erős beállításokat a számítógépen. És csak az ilyen rendszer alapvető követelményeket, mint például:

 • Átlagos számítógépes rendszer paramétereit,
 • Csatlakozás az internetre.

Mivel a verzió a játék Civilization Online még nem ki a világon a játék, persze, az alkotók nem is gondoltam a folyamat hivatalossá a játékosok a játék folyamatában. De feltehetően a sorozatot, és az adatokat, hogy szükség lesz, hogy a folyamatban - Civilization Online regisztráció a következő lesz:

  1. Belépés a hivatalos honlapján a játék Civilization Online,
  2. Adja meg az érvényes e-mail címét,
  3. Invent és írja le a jelszót, amely nem kevesebb, mint hat betű vagy szám,
  4. Ismételje meg a jelszót, és ne ismételjük meg a jelszót a más hálózatok, hogy biztonsága érdekében a játékban,
  5. Ugrás a játék.

Lehet, hogy nem olyan egyszerű, akkor át ezt a szabványt minden játék, az is, hogy játszana Civilization Online. És talán ellenőrizze a fiók lesz elég gyors és egyszerű. De ez nem a mi dolgunk eldönteni, hogy veled.

Mit kíván játszani a játékot online Civilization Online nem kell arra gondolni, lépésről lépésre, mivel ez nem jár az online változata ez.

Az elején, akkor a felajánlott négy civilizáció. Ezen összeg nem ér véget, ha végigsétálunk a játék, majd tűnnek civilizáció. A karaktered nem habozik egy civilizáció egész játékot. Ez automatikusan flip a játék, minden alkalommal, amikor majd elér egy bizonyos célt, egy feladatot egy bizonyos területen.

Is nagyon érdekes, hogy akkor jönnek a különböző korokban. Itt lesznek a hat

 • Ancient
 • Klasszikus
 • Medieval
 • Renaissance
 • Ipari
 • Modern .

Fogja látni a világot, minden színben. És ez segít a kiváló minőségű grafika és jó animáció a játékban.

De mégis, mint minden játék, van véget a nyerő. Győzelem mosolyogni csak akkor, ha egy erős civilizáció. A lehetőségek, amelyek elfog a világ legtöbb, vagy egyik feltétele a győzelem -, hogy elérjük a tetején a Modern Age és a fejlesztés a Space Trips.

Valószínűleg akkor játszani civilizáció Online ingyenes. Az, hogy valódi pénzt fog szerezni a szükséges alkatrészeket és elemeket vagy minőségének javítása a karakter jobb játékélményt.

Ígéret, hogy a játék lesz a legjobb a maga nemében. Nos, nem mindig nyújtanak áll a civilizáció, mivel ez lenne az a világ teremtője.

Érdemes egy próbát! Úgy tűnik, hogy a játék Civilization Online már van légiói rajongók, akik egy pillanatig sem, hogy eltérjen a lenyűgöző folyamatot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more