Könyvjelzők

Civilization 5

Alternatív nevek: Civilization 5

Miután a korai szakaszában az elismert Civilization V projekt a fejlesztők kellett csinálni a lehetetlent, hogy vonzza a kamat a játékosok és megfelelnek az elvárásoknak. És érdemes megjegyezni, sikerült! Az ötödik részben a legendás megvalósuló projekt teljesen új előírások, míg a gerincét a játék nem változott, és a megkülönböztető jegyei civilizáció még olvasni a sorok között.

Civilization 5 játék egyre érdekesebb és izgalmas projekt. Fejlesztők felelősséget jelentősen emeli a minőséget, ezért a játék realizálódik jelentősen javult, és kibővített fejlesztési opciók. Most ellenfelek váltak sokkal trükkösebb és okos, és nyerni kell fejleszteni kifinomultabb stratégiákat és terveket. Csakúgy, mint a korábbi részek, lehetőség van az ötödik hálózati játékot, de most már sokkal könnyebb és dinamikusabb. És, persze, lehetetlen, hogy ne hívják fel a figyelmet, hogy a grafika a játék - nem a valóságnak megfelelően, akkor hívja ez a játék egy igazi műalkotás.

Civilization 5 játékot kínál a rajongók egy érdekes történet. A fő cél a játék - fejlesztés. A karaktered fog működni, mint a vezető a saját törzse. És a primitív társadalom vezető létrehoz egy valóban korszerű és kulturális nemzet. Azt mondod, a telek valamivel, mint az összes korábbi verziói civilizáció? Nem fogunk vitatkozni, valóban vannak bizonyos hasonlóságok, de nem ugrik a következtetéseket, ez valójában egy új játék, annak érdekében, hogy egyszerűen le Civilization 5, és próbálja átadni néhány küldetések.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy indul egy kicsit a szokásos képernyőn belpolitikai, és most a menü, amely megjeleníti az összes jelentős változást a karakter sokkal jobban hasonlít egy hasonló menüt Diablo.

Ha azt szeretné, hogy egy békésebb játékot kevesebb véres csaták, akkor, sajnos, sietve csalódást okozni. Ha már ismeri a projektet, megtanulhatják, hogyan kell játszani Civilization 5 nem szükséges, azonban arra figyelmeztetnek, hogy a kérdést a diplomácia ötödét hátralépett. Igen, most a karakter lesz, hogy javítsa az ismeretek a hadviselés. Azonban ezt a tényt, és adja a játék egyfajta varázsa.

Az egyik legérdekesebb újítás a város-állam. Míg a nagy települések megtagadhatja lép az unió, a kisváros lehet, hogy hű szövetségesei.

Annak érdekében, hogy töltse le Civilization 5, meg kell vásárolni pre-hozzáférési kulcsok. A játék megvásárolható az üzletek, de például a Steam rendszeres készletek, és lehet kapni a játékot, s mindezt rendkívül kedvező árakon.

Képesség kereskedelem frissített változata felváltotta a szerződések megkötésének lehetőségét, lehetővé téve a közös kutatás.

Annak ellenére, hogy a játék Civilization 5 ingyen, amíg ez nem lehetséges, sok játékos csatlakozzon a soraiban minden projekt résztvevői.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more