Könyvjelzők

Klán háborúk

Alternatív nevek: Klán War

Clan Wars online - egy multiplayer szerepjáték játék, ami be van állítva a középkori Skóciában: véres csaták között klánok hegylakók.

Online játék klán háborúk egy böngésző-alapú, így nem tölti le, és további programok telepítésére, és nem merül fel speciális rendszer követelményeinek a számítógépes játékos. Csak azt kell, hogy rendelkezik internetkapcsolattal és internet böngésző aktuális verzió.

Vegyél részt a játékban klán háborúk különbözik a regisztrációk más játékok. Először is klán háborúk Online regisztráció fogja kérni, hogy mutatkozz be, és adja meg a nemét, és azonnal hívja a harcot képzés. Így meg tudja határozni, hogy van ez a fajta játék, vagy sem, és úgy érzi, az izgalom egy izgalmas csata. A csata után, ellenőrizze klán háborúk fogja kérni, hogy töltse ki a szokásos mezőket a regisztrációs űrlapot: név és a szex, hogy már írt, továbbra is adja meg e-mail fiókjában, és válasszon egy jelszót.

Clan Wars online játék épült csaták. Ezért kap egy karaktert, a fő célja, amely - a leghatékonyabban harcolni. Ezért, a feladat, ha elkezded a játékot klán háborúk Online a helyes eloszlása ​​jellemzőit, a játék neve cikkeket. A karaktered lesz a

- Force (felelős az állóképesség és a lyukasztás teljesítmény)

- Ügyesség (kell, hogy kitaláljuk uvorotlivosti és antiuvorotlivosti)

- Intuition (felelős a kritikus találatot, és a képesség, hogy antikritu)

- Life (nagyon fontos, hogy az összeg a páncél viselése)

- Intelligence (szükséges olvasni rúnák és fontos egyes szakmákban)

Clan Wars online játék sorolja a fegyvereket osztályok, amelyre vonatkozik inkább karakter fegyver: a kalapács, a klub, a fejsze, a kés, a lándzsa és a kard.

Minden osztálynak megvan a maga sajátos teljesítményt és kapacitást. Old-időzítő tanácsoljuk, hogy olvassa el a játék fórumán eldönteni, hogy mit taktikája hadviselés illik hozzád a legjobban. Csak kettő: védekezés és a támadás. Az egyik lépés, akkor lehet, hogy egy támadás hit és tesz egy védő egységet.

Amint elkezd játszani a játékot online klán háborúk, a harcos fog tapasztalatszerzés Harcolj a számítógép bot. Ez a csata mód áll rendelkezésre, mielőtt eléri a 3. szint. Bár, ha nem nagyon érdekes harcot a mesterséges intelligencia, 1. szint akkor már részt párbajban - egy egy csatát egy másik játékossal. A CO 2 szint akkor már tagja a kaotikus harc, amelynek során harcok véletlenszerűen áthelyezték a csapat.

Miután minden sikeres csata, ha te vagy a klán háborúk játszani, a karakter tapasztalatszerzés, amely befolyásolja a szintet, és egyre ups - speciális szemüveg, amely növeli a funkciókat. Szintén minden harcot akkor növeli készség fegyverekkel.

A második szint, akkor csatlakozhat a klán, és részt vesz a különleges klán csaták - a csaták a Guardian. A győztes fél kap számos trófeát, díjak és jutalmak.

A játékban sok különböző helyen - helyeken és területek, amelyek mindegyike hordoz játék funkciót. Ez a

- Bank

- Guild vadászok

- Outland

- Forest

- Sötét fa,

- Kőfejtő

- Mine

- Szerencsejáték házat.

Játssz klán háborúk, és a karakter a fegyverek, páncélok és más dolog, akkor képes lesz arra, hogy a 2. szinten. Szakmák, mint: varázsló, favágó, bányász, Rockshaper.

Ehhez el kell menni az erdőbe, bánya vagy kőbánya. Munkaidő a karakter - órát. Ez működhet teljesen szerszámok nélkül, a javított eszköz vagy helyrehozhatatlanul eszköz. Attól függ, hogy ez a nyersanyag-kitermelés a munkahelyen, és az ennek következtében növekvő készség.

Ha érdekli a játék egy jó lehetőség a harcot, és úgy érzi, a támogatást a klán, a klán háborúk az Ön számára.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more