Könyvjelzők

Clash: Artifacts of Chaos

Alternatív nevek:

A Clash Artifacts of Chaos egy szokatlan játék, amely az RPG műfajokat egy verekedős játékkal ötvözi. A grafika kézzel rajzolt, nagyon sajátos, de gyönyörűen néz ki. A szinkronjáték és a zene hihetetlen, és tovább fokozza a furcsa játékvilág hangulatát.

A játéknak érdekes és humoros cselekménye van.

Egy rövid oktatóanyag elvégzése után, amelyben elsajátítod a mozgásirányítást és néhány harci technikát, egy szokatlan, Zenozoik nevű világba kerülsz.

  • Utazz és fedezd fel a fantáziavilágot
  • Találd meg egyedi harci stílusodat
  • Győzd le az ellenfelet
  • Végezzen egy különleges kockarituálét csaták előtt

Itt van egy kis lista a játékban szereplő feladatokról.

Az ösvény legelején találkozol egy furcsa lénnyel, akit Boy-nak hívnak. Ez a lény titokzatos erőkkel rendelkezik, amelyek miatt a műtárgytulajdonos Gemini levadászta a lényt. A vágy, hogy megvédjen egy kis barátot, arra kényszeríti a főszereplőt, akinek a neve Pseudo, hogy kihívást jelentsen Zenozoik leghatalmasabb lakói számára. Szerencsére nagyon tehetséges harcos.

A játék világa nagyon furcsán néz ki, de mindegyik helyszínt nagyon részletesen megrajzolják. Az utazás során megcsodálhatja a gyönyörű tájakat és a furcsa építészetet.

Ha előrehaladsz, a fejlesztők fantáziája folyamatosan meglepő. Csak egy nagyon tehetséges ember tud olyan hihetetlen helyet találni, mint Zenozoik. A karakterek semmihez sem hasonlítanak, amit eddig láttál. Némelyikük vicces, mások hátborzongatóak, mások pedig teljesen képesek a horror inspirálására.

Meg kell küzdened a legtöbb lakossal, akivel találkozol. Valamennyiüket legyőzni csak úgy lehetséges, ha a harcművészetek igazi mesterévé válik. A tapasztalatszerzés során új technikákat sajátítasz el, és megerősödsz. Kiválaszthatja a harci stílust, edzi a csapások erejét és erejét, vagy megpróbál nagyon gyors harcossá válni.

Győzd le az összes főnököt egy egyszerű támadás segítségével, nem fog működni, különféle taktikákat kell alkalmaznia, hogy megtalálja az ellenség gyengeségeit.

A párbajok előtt lehetőséged lesz egy rituáléhoz folyamodni. Dobd a kockát egy speciális táblára, és a győztes határozza meg a közelgő csata szabályait.

A hatalmas játékvilág minden szegletébe bepillanthatsz varázslatos tárgyak után kutatva. Csak ha összegyűjti őket, akkor képes lesz legyőzni a gonosz Ikreket.

Ismerje meg jobban Boyt utazás közben, és barátkozzon. Ez a kis lény hihetetlen tehetségekkel rendelkezik, amelyek jól jöhetnek a kalandok során.

Ez a játék a Zeno Clash és Zeno Clash II játékosok számára már ismert világról mesél, de egy külön történet, aminek semmi köze az előző részekhez.

Mindenki élvezni fogja a Clash Artifacts of Chaos játékot. Sok váratlan cselekményfordulatot és vicces helyzetet fog találni.

A

Clash Artifacts of Chaos ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon. A játékot gyakran kedvezményes áron vásárolhatod meg, figyeld az akciókat!

Telepítse a játékot most, hogy veszélyes útra induljon, és legyőzze az összes ellenséget!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more