Könyvjelzők

Az istenek csata

Alternatív nevek: Az Olympus összecsapása

játék csata az istenek szerint az Olympus törvényei.

ősi legenda varázslatos aurával rendelkezik, amely a pogány istenek történeteit vonzza. Sok játéktermék alapját képezték, amelyek közül kiemelkedik a Battle of the Gods böngésző játék.

játékos belemerül az ókori görög legendák hangulatába, és részt vesz az istenek tartózkodási helyének fényes eseményeiben - magában az Olympusban. Minden új játékos lesz a Világegyetem Alkotójának leszármazottja, és kénytelen szembeszállni apjával. Igazi zsarnok lett, és itt az ideje megdönteni.

nagyszerű kilátás nyílik meg Ön előtt, ahol barátokkal állhat Káosszal, versenyezhet Zeusszal, segíthet megmenteni Prometheust, megtalálhatja magát az Atlantiszon, meglátogathatja az ókori királyságban szétszórt pincéket. Semmi sem akadályozza meg abban, hogy az Istenek csatajátékát játszhassa, mert a játékot ingyen mutatják be. És ha igen, itt az ideje, hogy elkezdje vadászni a félelmetes titánok, veszélyes echidnák, megbocsáthatatlan démonok számára kloplopokkal, minotauruszokkal és kentaurokkal.

hős választása.

Az istenek csata játékához szükséged van egy olyan képre, amelyben megy, hogy meghódítsa az Olympust, és mivel csak három osztály van, akkor nem kell sokáig az agyadba rakodnia.

  • A lovagot páncél védi az ellenséges támadásoktól, és bátorsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy az ellenség felé rohanjon. Számos halálos technikája van raktáron, amelyeket a legsúlyosabb ellenfél nem bírja ki.
  • Az íjász inkább távoli távolságból módszeresen elpusztítja az ellenséget, pontosan odaadva a nyílát, de nem fog sokáig ellenállni egy közelharci támadásnak.
  • A mágus kifinomult, ravasz varázslatokkal rohan az ellenség felé, és legyőzhetetlennek érzi magát. De amikor túl közel áll hozzá, nem képes komoly ellenállást felmutatni.

Ezek a tulajdonságok mindig megmaradnak a karaktereknél, bár növekednek az átadási folyamat során. További tehetségek jelennek meg, és akár öt asszisztens toborzására való képesség az istenek templomában.

Feladatok alatt állunk.

Mivel ez egy böngésző-alapú körökre osztott stratégia, a Battle of the Gods regisztrációhoz név és jelszó létrehozása szükséges. Ha már döntött a játékosztályról, akkor vállaljon hiányzó feladatokat.

Szinte azonnal azzal a választással kell szembenéznie, hogy melyik börtönbe kerüljön a feat és a dicsőség. A kimérákkal kell foglalkoznod, becsavarodva a titánokat, megnyugtatni a Cerberust. Az első küldetések során tapasztalatokat szerez és javítja képességeit, hogy megbirkózzon a veszélyesebb feladatokkal - találkozók kloplopokkal, minotauruszokkal és más ősi lényekkel.

A győzelemmel a dicsőség mellett kapsz valutát is. Az ezüst gyakorlatilag a lábad alatt van, és könnyen megszerezhető, de az aranyat a legnehezebb küldetésekre adják, és valódi pénzért vásárolják meg.

Pénzügy lehetővé teszi új felszerelések vásárlását, és az iPlayer istenek csata során ezt nagyon kényelmesen gondolják - a felszivattyúzott elemek képességei újra cserélődnek. Ez megment a gyötrelmektől, hogy elhagyjon egy régi továbbfejlesztett dolgot vagy vásároljon új, minimális tulajdonságokkal.

csatára kerül sor az Olympus összecsapása felváltva az ellenséggel, és a siker érdekében át kell gondolni a csatatéren történő formációt, figyelembe véve a hősök és az ellenség tehetségét. Miután a mágia és a felszerelés segítségével legyőzte a közönséges ellenfeleket, menjen találkozni a főnökökkel, ezután kinyithat egy hasznos képességek kártyáját, és minél szilárdabb volt a főnök, annál hatékonyabb volt a megszerzett készség.

Hasznos a játékosoknak, hogy időszakonként nézzenek az arénába, hogy elfogadják a játékosok kihívásait, és megtanuljanak egy hasznos tárgyat vagy jutalmat a győzelemért. És hatalmas erőgé válik, amely képes legyőzni bármely szörnyet - egyesüljön a szövetségekbe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more