Könyvjelzők

Clone Wars Adventures

Alternatív nevek: Clone Wars Adventures

Clone Wars Adventures Online - ingyenes böngészős MMO RPG játék, ahol a felhasználók, hogy részt vegyen az izgalmas Star Wars. Játék fejlesztő cég Sony Online Szórakozás , kiadók - a srácok LucasArts Szórakozás . A telek a játék, hogy a második és harmadik része a legendás Star Wars. Galaktikus Köztársaság nem ellenségeskedések beszüntetésére, és hagyja egyedül, és a szeparatista droid hadsereg. Ugyanakkor, a Jedi Rend, amely irányítja a klónok, alig várja, hogy megtudja, a titka a lord Sidious (Sith Lord). Azok, akik játszanak a Clone Wars Adventures , így csatlakozott a vadság ellentmondásos eseményeket, nem lesz szabad perc. Lakói ennek a rendkívüli világ unalom ismeretlen! Ezen kívül minden rendezvény tetszik a szemnek gyönyörű design. Gyönyörű rajzfilm grafika azonnal fel a fejjel még a komor felhasználó. Általában Clone Wars játék a számos küldetést, társadalmi esemény és karakter testreszabás inkább alkalmas arra, hogy a tizenévesek. De a felnőttek gyakran komoly emberek akarnak pihenni a szabadidő, rabja egy online projekt. A hosszú listát a mini-játék, mindenki megtalálja a kedvére maguknak vonzó. Próbálja ki - nem kell megbánni!

Mi kell ahhoz, hogy a lehetőséget, hogy részt vegyen egy élénk játék világában? Először is, Clone Wars regisztráció, melynek során adja meg a megfelelő sorban kívánt formát bizonyos információkat (felhasználónév, jelszó, e-mail cím). Létrehozása akkakunt, készüljön fel arra, hogy akkor van szükség, elfogadod a Felhasználói megállapodás. Másodszor, akkor ellenőrizze, hogy a számítógép megfelel az alábbi konfiguráció: az operációs rendszer A Windows XP vagy A Windows Vista ; processzor Intel Pentium 4 (vagy több) videó Radeon 8500 / GeForce 3 Sorozatok , legalább 512 MB [ _2_] RAM. Ha minden rendben van, akkor szállítják biztonságosan a varázslatos hangulatát a játék világában.

Indítása Clone Wars játszani a Föderáció oldalán, akkor meg kell harcol klónok. Gondoljunk csak bele, akkor harcolni egymás mellett a kedvenc karakter az animációs sorozat ugyanazt a nevet! Ugyanabban a soraiban, mint Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda és Ahsoka Tano - a tiszteletére minden csodálója a Star Wars. Mellett találkozott a legendás hősök, akkor számíthat hűséges barátság a többi játékossal. Minden felhasználó képes lesz, hogy talál magának egy ember szelleme, amely mindig egy jó beszélgetés a szabadidejében.

Tehát mi is pontosan a főtt játék Clone Wars Adventures ? A kanonikus helyeken a sorozat a sok különböző események. Miután a játék Clone Wars -, először, a legérdekesebb mini-játékok, hogy segítsen vesz részt versenyeken a sikló, fénykard párbaj, tér csaták, lövészet versenyek . Job, és lesz azoknak, akik szeretik a cipót. Például, ha vonzódik bonyolult puzzle? Másodszor, ez a személyes lakásépítés és annak fejlődését. Így meg tudunk verni a házat az ízlése. A választás a bútorok - egyik legélvezetesebb pillanatait, úgy lassan. Egyébként a házban hajt vendégeket. Sokkal jobb, hogy fordítson kellő figyelmet a belső tér, hogy ne csavarja fel a barátai előtt. Harmadszor, a jelenléte az életedben virtuális háziállatok. Ez azt jelenti, mindenkinek lehet egy droid társa, mely még ma is elég jó. Mellett köre funkcionalitást bővíthető, más szóval - hangolt.

Kedves rajongók a könnyed kaland, mindig szabadon dönthetnek arról, hogy mikor és hogyan kell játszani ezt a játékot. Nem az, amit nem kötelezik. Ha már keresi a foglalkoztatás nélkül szigorítás erőlködés, World Clone jól illeszkednek! Legyen az elvárásait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more