Könyvjelzők

Clash of the Dragons

Alternatív nevek: CoD

Játék Clash of the Dragons egy böngésző-alapú online játék, amely kapcsolódik a kártya játékok.

A böngésző-alapú online játék Clash of the Dragons regisztráció történik egy speciális weboldalon, a játék Clash of the Dragons, valamint a jól ismert social network az interneten - Facebook. Regisztrálj online játék Clash of the Dragons jön az angol.

A regisztráláshoz keresse fel online játék Clash of the Dragons Meg kell, hogy végezze el a következő lépéseket:

1) Keresse meg a hivatalos honlapján a játék Clash of the Dragons. Ha megy a site megjelenik egy bejelentkezési űrlapot a számla.

2) Az ebben a formában, akkor meg kell, hogy kattintson "nyilvántartás" regisztrálni.

3) Ezután, mielőtt egyszer kattint, a nevezési lap is. Töltse ki alaposan.

4) Az első sorban, adja meg e-mail (e-mail cím).

5.) Ezután válasszuk ki a második sor jelszó (a jelszó). Ez a biztonsági személyes oldal nem mondja el senkinek.

6) Ezután írjuk Usename (a felhasználói név).

7.) Olvassa el a feltételeket, amelyek alatt található. Ha elégedett mindennel jelöld meg őket. Ehhez nyomja meg az egér gombját a cellák, amelyek ellentétes az említett rendelkezések.

8), majd kattints a "nyilvántartás".

Most tekintik regisztrált felhasználó érdekes és tanulságos játék Clash of the Dragons.

A játékot Clash of the Dragons Csak azok a felhasználók, akik regisztráltak az oldalon. Tekintettel arra, hogy a játék Clash of the Dragons egy böngésző alapú online játék, a legnagyobb figyelmet kell fordítani, hogy csatlakozik az internetre, akkor magasnak kell lennie.

System Settings PC vagy laptop legalább átlag.

Amikor belép a játék, akkor létre kell hoznia az avatar.

Az online játék Clash of the Dragons játszani, akkor válassza ki az egyik osztály:

1) fegyver-alapú - ez a harc osztályban.

2) Magic alapú - Ez az osztály rendelkezik mágikus erővel.

A fegyver-alapú tartalmazhatja a következőket:

1) Guardians - ezek mindig élen jár a verekedés. Ez az osztály álljatok együtt szövetségeseivel alatt a sorban, és dacol minden támadás ellenségek, akik mernek támadni őket.

2) Assassins - kövesd az utat a tőröket. Azt inkább, hogy a hirtelen, váratlan támadások - és szállít a könyörtelen erőszak és ravasz sebességet és pontosságot.

Magic Magic alapú osztály a következők:

1) Pyrelords - használja a mágia művészet, és támaszkodik a titkos hatalmak, amikor a csata tombol. Azt különösen szeretem manipulálni láng, egy pusztító elem támadás és védekezés.

2) druidák szívesebben élnek a vadonban, és töltik napjaikat communing a természettel. De amikor a csata hívja őket, és az ellenséget kell semmisíteni, tudják használni a hatalmas erő.

Clash of the Dragons Online - ez a játék, sok meglepetés. Jelentkezzen Clash of the Dragons ingyenes, és élvezze a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more