Könyvjelzők

Call of Duty 2

Alternatív nevek: Call of Duty 2, a hivatal feladata, cod 2

Játék Call of Duty 2 egy izgalmas számítógépes játék. Ez a játék folytatása az első része a játéknak. A Call of Duty 2 esemény merül fel az első ember. In-Game Call of Duty 2 keletkezik stílusú lövöldözős.

Játék Call of Duty 2 csak letölteni a hivatalos honlapján a játék. Letöltés Call of Duty 2 csak felnőtt felhasználóknak. A kiskorúak számára a hozzáférést a játék le van zárva.

Láthatjuk a játék a Call of Duty 2 videó. A videókat, akkor találd meg a sok hasznos információ: osztályok, események, fegyverek és frakció.

Játék Call of Duty 2 megismertet minket az én karakter:

1. Vasily Kozlov a Vörös Hadsereg a 13-edik gárda lövészhadosztály. Ő képviseli a játék, mint a főszereplő eljáró szovjet kampányban. Akkor kezdődik a játék a karakter a megelőző sor a szovjet hadsereg, amely 30 km-re Moszkvától. Részt vesz a sztálingrádi csata.

2.. John Davis őrmester az én 7. Armored Division. Részt vesz az észak-afrikai hadjárat.

3. David Welch a kapitány a 7. Armored Division. Ő volt a tank parancsnoka a második jelenet a brit kampány. David részt vesz supertankovyh támadó az észak-afrikai hadjárat, valamint az észak-nyugati Líbia.

4.. Tizedes Bill Taylor a második cég, a "D" a 2. Ranger zászlóalj. Ő a főszereplője az amerikai kampányt. Bill részt vesz a partraszállás ("D-Day"), valamint a csata 400 Bergshtayne. Ő is részt vett az átkelés a Rajnán.

In-Game Call of Duty 2 fegyvert osztva kampányt. Minden kampány közös típusú fegyverek, de ezek különböző modellek

1. Pistol.

2.. Courier.

3. Rifle.

4.. Mesterlövész puska.

5. Gránátok.

6. Gun.

7. Gun.

8. Grenade.

A játék a Call of Duty 2 játszhatnak különböző módok a single player módban, és a multiplayer. Függ a választott mód a játék jellegét.

In-Game Call of Duty 2 mechanika, töltse le a torrent fájlt, de ehhez telepíteni kell a programot a számítógépre.

In-Game Call of Duty 2 db több kampány:

1) Szovjet kampány. Ez a kampány áll, több epizód. A résztvevők ebben a kampányban el kell végeznie a hét küldetéseket. A Sztálingrád, minden esemény a kampány.

2.) a brit kampány. Négy, epizód fellépés a kampány. A brit kampány események történnek szerte a 13. küldetés. Események a játék zajlik három régiójában Franciaországban, Észak-Amerikában és Normandiában.

3) Amerikai kampány. Áll három epizód az intézkedés ebben a kampányban. Hét küldetések esemény történik a játékban. Az amerikai kampány események zajlanak Berlinben.

Játék Call of Duty 2 mutatja be több szempontból is:

1. Shootout - események zajlanak a különböző helyszíneken.

2.. Team Deathmatch - rendezvény nevében a két csapat.

3. Capture the Flag - van szükség ebben a módban, hogy elfog a zászló az ellenfelek és védje.

4.. Head - egy új módot, amelyben meg kell nem adja megragad főhadiszállását.

5. Search and Destroy - ez az a mód, ahol van, hogy akár bombát vagy megakadályozza ezt az eseményt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more