Könyvjelzők

Call of Duty: Black Ops 2

Alternatív nevek: Call of Duty: Black Ops 2

Játék CoDBlackOps 2 - kilencedik legendás projekt Hívjon a Duty , és a második rész a játék sorozat [_3_ ] Black Ops . Global kiadás a játék zajlott 2012 novemberében. Megkülönböztető jellemzője CallofDuty: Black Ops 2 [_4_ ] , valamint az elődje - a jelenléte egy értelmes és koherens telek. Most a játék nem egy kaotikus halmaza háborús jelenetek, képes volt megtestesíteni a hatáskörrel rendelkező telek. A projekt annyira sokkolta a lelkiismeret, a játékosok, hogy néhány közülük a főszereplők kapcsolódó hősök népszerű hollywoodi filmek.

Black Ops 2 [ _4_] nem vonatkozik az olyan speciális jelek, de váratlanul a fejlesztők és a játékosok, sikerült lesz a legőszintébb (igen, ez volt őszinte) projekt az év. Napjainkban shooter CoD Black Ops 2 nevezhető az egyik legnépszerűbb lövészek. Sikeresen sochetaetv ragyogó telek, hangulatos táj, az eredeti feladat.

, Hogy játszani tud kezdeni, akkor kell (hagyományosan) letöltés CoDBlackOps 2.. Torrent nyomozó hozzájárul ahhoz, hogy a folytatásban, és az ügyfél a telepítés gyors és problémamentes folyamat. Megy a projekt, akkor láthatjuk, hogy megkezdése előtt minden új küldetés, a játékos felkérik, hogy válasszon két fő típusú fegyverek és összegyűjti az összes szükséges alkatrészek és kiegészítők hozzá.

Az új tervezet a tevékenységét, és a karakter közvetlenül függ a további a játék kimenetelét. A játékban van néhány konkrét telek pontokat, ahol a karakter fog megjelenni, mielőtt ezt. A hozott határozat BO 2 változtatni a későbbi fejleményeket a játékban.

A kampány az "Eszközök" hős minden új küldetés lesz kapható bónuszok. Ez lehet utász mellényt, és az új fajták fegyverek és erőteljes csapdákat. Minden új küldetés nyitott 10 munkahelyet. Értelmében az a játék tesztelésére a hős támaszkodik jutalom formájában további fegyvereket. Missions hozzá néhány újítást, amelyek a kezelése több karakter lehet végezni egyszerre.

Hívjon a [_6_ ] Duty : Black Ops 2 - A játék , amelyben a fő feladata az lesz, hogy irányítani. Ez azt jelenti, meg kell adni utasításokat, és dolgozzon ki különféle harci taktika. Meg kell tanulni, hogy gyorsan reagálni a feladatot villámgyorsan és a megbízások. Meg kell védeni az ellenőrzési pontokat vihar ellenség menedéket, nyomon követése és megvédeni a saját területén.

Annak ellenőrzésére, a megbízhatóság a fenti, és személyesen nézd meg egy új projektet, akkor nézd meg, hogy CoDBlackOps 2 videó -trailer, amely részletesen leírja a jellemzőit és előnyeit a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more