Könyvjelzők

Code Lyoko

Alternatív nevek: Code Lyoko, Code Lyoko Kód Lyoko

Game Code Lyoko - ingyenes, a társadalmi és izgalmas az RPG műfajban. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a játék Code Lyoko interneten elég fura. De kell megragadni a lényegét, és kiderül, hogy minden könnyű és egyszerű. Sok törzs, akkor nem kell. A lényeg a játék.

Annak érdekében, hogy ne terheljék a folyamat a játék, és a folyamat nem fut le, hogy egy rossz bootolható, vagy valami ilyesmi, kérjük hasonlítsa össze az adott rendszer követelményeinek a számítógép beállításait. Semmi bonyolult, csak hogy egy szép

• az átlagos számítógép-rendszer paramétereit,

• Internet kapcsolat;

• billentyűzet,

• egér.

Mivel ez így van. Mint már lehet kezdeni játszani a játékot Code Lyoko, de van egy akadály az úton - Code Lyoko regisztráljon itt is minden gyorsan és egyszerűen. Azt javasoljuk, hogy csak ellenőrizni az adatait, és ne feledd, nem osztja meg a jelszót. A folyamat a következő:

1. látogasson el a hivatalos honlapján a játék Code Lyoko;

2.. kattintson a mutató -, hogy játsszon,

3. lehetőséget választja - regisztrálj most ingyenesen,

4.. adja meg az e-mail cím,

5. hozzon létre egy jelszót, amely nem kevesebb, mint hat karakter

6. ha elfogadja a használatának szabályait a játék, majd jelölje be a megfelelő négyzetet e,

7. majd kattintson a - regisztrációt.

Most folytassa a szórakozás, és elkezd játszani a Code Lyoko.

Valaha - valaha is képzelni egy olyan világot, amely létezik a másik oldalon a világ. Ez az a játék, akkor látogasson el a párhuzamos világ. Mint valami furcsa, de a történet kezdődik, az a tény, hogy a hétköznapi diákok, akik úgy döntöttek, hogy csak felfedezni, botlás után a csodálatos lények, szörnyek. Szükség van a túléléshez. Úgy tűnik, hogy az egyik közülük. Pontosan ki - választja. Code Lyoko játék döntéshozók, hogy válasszon a négy párt:

• Ulrich,

• TL;

• Yumi,

• Jeremy.

Mint minden játék, az összes karakter saját egyéni jellemzőit. És a színészek. Ezek mind egyedi, mindegyik a maga módján, megvannak a képességei, kényszeríti eléréséhez minden egyes feladat.

Az Ön joga, hogy a különböző játék módok, teljesítése közben különböző feladatokat játék. Ehhez kap jutalmat. A karaktered ügyesen fut, navigálni a fordulat játékosan reagál a szokatlan helyzetekben. Az egészet akkor tenni gyorsan. Mint minden játék, akkor nem csak játszani, és alaposan gondolja át mindent, úgy gondolkodsz, mint egy stratéga. De ez nem sokat magával, mert ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.

Kód Lyoko játék a piacon elég hosszú idő, nem egy veterán, természetesen. Grafika egy kicsit primitív, de a minőség az a szint, világos, okoz-e a pozitív érzéseket. A zene, hanem a még mindig nem hagyja abba a játékot.

A játék nélkül lett létrehozva korhatár, de, ha úgy gondolja is, hogy ideális a fiatalok számára.

Úgy tűnik, minden világos és ismert. Lazítson, és hagyja magát játszani. Most folytassa a játékot folyamatot. Vár itt. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more