Könyvjelzők

Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternatív nevek: Call of Duty: Modern Warfare 3

Játék CoDModernWarfare 3 lett a nyolcadik ciklus a legendás projekt Hívjon a Duty , a folytatása a kedvenc a sok [ _6_] Warfare 2, az utolsó része a híres trilógia Modern Warfare . A projekt team számolt be, hogy a Warfare 3 továbbra is létezik 2010-ben, és a 2011 végéig, a hivatalos kiadás a projekt. A projektek a csővezeték kellett eltelnie néhány perek, fékezett munkát. Azonban, ahogy a ma, hogy véget ért a sikeres projekt bemutatása CallofDuty 8 , annak ellenére, hogy a vádakat, és egyéb problémák.

Örülök kidolgozása egyszerre dolgozott ki több vállalatot. Minden vállalat végrehajtásáért felelős a különböző művek, mint például a Raven Szoftver - a minőségi multiplayer.

A bejelentések CallofDuty: Modern Warfare 3 [_4_ ] mutatták be az egyik legérdekesebb küldetések projekt - Black kedd . Ez a küldetés segített legvilágosabban mutatják legfontosabb újítása a projekt - a legújabb hibrid látvány és a gránát 9 - Bang .

2011 elején, az alkotók a CoDModernWarfare 3 videó pótkocsik indult a Youtube . A reklámok bemutatott néhány kezdő helyszínek: Manhattan, London, Párizs és Berlin. Grafika és játék mechanikája azonnal felkeltette értő játékosok. Ezt követően, az igazság, a meccs után szabad hengerelt, a játékosok telek bírálták. Azonban fogja terhelni a kapcsolatos problémák szétválasztása a fejlesztő csapat, és a saját következtetését, hogy bármi is volt, és a játék nagyon jó volt.

Ha úgy dönt, hogy letöltés CoDModernWarfare 3 és a vizsgálati személyesen, tartsa szem előtt - túl sokat, hogy menjen be a részleteket a telek, és próbálja megérteni, ez nem szükséges. Tehát, a játék meg sokkal érdekesebb. És azok, akik azt kérték, hogy a játék egy sci-fi árnyalatot projekt teljesül maradéktalanul.

In CoDModernWarfare 3. Play lesz a kedvence a szokásos módja a közös feladatokat. Meg kell jegyezni, hogy összehasonlítva az előző játékban már nagy javulás - game jelenetek nézd változatos. Annak ellenére, hogy az a tény, hogy nem minden munkahely játékosok, mint, ők nagyon praktikus és hasznos.

Hívjon a Duty : Modern Warfare 3 - az első a sorozatban a játék, amely kiosztásra került számos osztályok díjat. További újítás - most javítása érdekében CoDModernWarfare 3. fegyver vagy teljesítményt karakter újra teljesíteni kell személyesen szivattyúzással a szükséges jellemzőket, hanem vásárol javítani, mint korábban volt.

Azt is több új játékmódot -, amire szüksége van az új projekt. Ki nem mondanám, hogy mi lenne, CallofDuty: Modern Warfare 3 - Game [_3_ ] figyelmet érdemel, és az a tény, hogy fejlődik, még konfliktusok idején zajlik a soraiban a legfontosabb fejlesztők csak növeli pontok "a" az ő malacka bank. All CoD a jó minőségű és a nyolcadik része a projektnek - sem kivétel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more