Könyvjelzők

Call of Juarez

Alternatív nevek: Call of Juarez

Játék CallofJuarez jóval azelőtt, hogy a hivatalos bemutató miatt a soraiban a játékosok és a kritikusok alapos gyanú. A projekt sikerét őszintén szólva nem sokan hittek. Stúdió Techland , amíg a projekt kizárólag a műfaj verseny , és most úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a fejlődési irány, és próbálja tettetni [_3_ ] FPS . A másik ok, ami miatt a gyanú a játékosok körében - a lengyel fejlesztő kompetencia. A legtöbb ember egyszerűen nem fér el a fejét, mert a lengyelek meg tudja mondani a történetét texasi cowboy. Mint látható, van ász a lyukba Techland . A játék kiderült, nagyon jó minőségű és érdekes.

A legtöbb játékos a kérdésre, hogy mi a siker kulcsa minden játék, válasz, habozás nélkül, hogy az illetékes mesemondó - célja alkatrészgyártás és mindenféle árnyalatokat. -Ben CallofJuarezрс a fejlesztők képesek voltak megtenni mindent pontosan úgy, ahogy van, mint a játékosok. Először is, képesek voltak kar magukat a maximális hasznos információt, jól látható az események a Wild West. Másodszor, tett egy bölcs döntés, hogy nyújtson be minden titkát a telek mérhető. Azaz, nem is várható, hogy képes lesz kitalálni, hogy mi lesz a végleges játék, próbál játszani, hogy öt percig. Ebben a projektben az új történeteken keresztül nyitva, amikor eljön az ideje, hogy. A cselekmény úgy néz ki, kiegyensúlyozott az egész játék.

Indítsa el a játékot, szüksége lesz a játék kliens CallofJuarezскачать. Az eljárás egyszerű és gyors, különösen, ha használja torrent tracker. Miután belépett a projekt akkor kerül bevezetésre, hogy a főszereplők az ő: a derék ifjú Billy élő kalandok prédikátor Ray, kénytelen vállalni a döntőbíró szerepét, miután a brutális gyilkosság az ő testvére, és még sokan mások.

A játékban találkozik a nagy számú kis jelenetek. Minden látható CallofJuarezвидео egyébként lehet, hogy befolyásolja a fejlődését a telek. Hallgassa figyelmesen minden részén párbeszédek és enni páratlan hangulatot western. A játék jött létre annyira reális, hogy az érzelmek a karakterek akarva-akaratlanul, és a játékos megy keresztül. Egyes kritikusok megengedték maguknak játékos is összehasonlítani a projekt kiváló megírt könyv, amely olvasható napokig megállás nélkül.

Kellemes, és a tény, hogy a CallofJuarezиграть lesz érdekelt, hogy a keverés miatt a különböző műfajok. A projektet lehetne végrehajtani az összes legérdekesebb ötleteket. Ezen kívül minden elem a teljes összefüggésben úgy néz ki elég szervesen - ez az érdem minőségi feldolgozást.

Külön figyelmet érdemel ló főhős, hogy úgy néz ki, reális, hogy az első pár perc után jelenik meg a képernyőn Call of Juarez , a játékosok meg kell tölteni a tanulás is.

Elképzelni, hogyan néz ki a valóságban, csak le kell tölteni, és kipróbálni ezt a játékot - hidd el, nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more