Könyvjelzők

Call of Juarez Fegyverforgató

Alternatív nevek: Call of Juarez Fegyverforgató

Játék CallofJuarezGunslinger– folytatása a híres projektet. Az új rész a fejlesztők úgy döntöttek, hogy töröljék el a mexikói drogkartellek tolakodó rezsim jó zsaru, rossz zsaru. Ebben a játékban, minden visszatér a normális kerékvágásba, a projekt újra találkozik a klasszikus ismerős sok normáknak és szabványoknak.

CallofJuarezGunslingerрс kezdődik az a tény, hogy az egyik kisebb szalonok jön ravasz öreg cowboy, aki valóban fordul a legendás bandita Silas Greaves. Látogatók szalon, természetesen nem csak elsétálnak a híres cowboy, így az öreg leesett ezer kérések beszélni az életét, hogy megosszák legalább egy pár a legérdekesebb és naveivayuschih horror történeteket. Valójában úgy néz ki, döntetlen az új projektet. All in CallofJuarezGunslingerдуэли, harcok és a sebészet - régi emlékek Greaves. Minden új szintre, egy új történet úgy tűnik a játékosok erőszakos fiatalok cowboy.

A játék indításához először meg kell letöltés CallofJuarezGunslinger. Közvetlenül a telepítés után a projekt és az elején a játék, akkor úgy érzi, egy kicsit kényelmetlen. Az a tény, hogy egy ilyen múlttal, mint Silas Greaves a játékban Hívjon a a Juarez nem kellett, hogy megfeleljen, még a legsúlyosabb hollywoodi western. Minden karakter által említett régi cowboy, merülnek fel a játék csak, hogy azonnal eltűnik örökre. Figyelembe véve azonban a grafika és a teljes design a játék, végül minden kezd úgy kinézni, nagyon harmonikusan és tökéletesen elfogadható.

Folytatódik a CallofJuarezGunslingerобзор Megjegyzem, hogy még a túlzott méltóság cowboy történeteket Greaves nem rontja el az összképet, épp ellenkezőleg -, hogy hozzon létre egy egyedi hangulatot. Amellett beállítás kisülések vékony cowboy humor, ami a játék hatja át keresztül-kasul - gúnyos vicceket vonatkozik minden helyzetben és karakterek. Ha már ezt a hangulatot, a projekt, meg fogod érteni az egész értelme a történetnek. Ezt követően a játék CallofJuarezGunslinger lenne, sokkal érdekesebb, mert most meg fogod érteni, mi a történet mögött kialakult egy cowboy a szalonban, és miért most él.

Az új része a projektnek a felelősség a vállán a főszereplő, itt nem támogatja - az összes missziók és feladatok kell elvégezni egyedül. Mi az igazság, "magány" hős kompenzálja a lehetőséget, hogy szerezzen különböző készségeket lehet fejleszteni függetlenül. Greaves megtanulják stúdió felvétel két ágyú, egy puskát, és birtokba ügyes technikák közelharci vagy mesterlövész eset.

Még a fejlesztők kész CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера azt mutatja, hogy a hős általában keresni tapasztalati pontokat, ezáltal növelve a szintet, és töltsön szerzett készségek fejlődését. Keress skill pontokat meglehetősen egyszerű - a fő feladat elvégzésére, és nem kell félni, hogy minden munkát kínált.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more