Könyvjelzők

Összeomlás

Alternatív nevek: Összeomlás

Collapse - a játék, amely megfelel a legjobb hagyományait fegyveresek által egy harmadik fél. Játék közben gamer használhat néhány alapvető típusú közelharci. Ezen kívül a projekt felajánlja, hogy próbáljon szerencsét egy lövést és a plazma fegyvereket. Tájékoztatása szerint tapasztalt játékosok, akik már meg kellett küzdenie a játékot, nagyon hatékonyan és eredményesen is energoudary.

Minden alapvető lépéseket a projekt a hatalmas modern világban. játék azt mondja nekünk a sorsa alternatív emberiség történetében. A főszereplő neve Rodan tudta használni ezt a gombot, hogy a központ az anomália. Így képes volt elérni küldetését saját vállát csak részben.

A játék még az összeomlás, fontolgatják az események után keletkező anomália nem összetört több ezer kis részecskék, és ez megtörte a sok új szörnyek. Azonban Rodan és túlélte. Most a hős a szörnyek, bűnözői csoportok és a hadsereg. Fő feladata -, hogy megszabaduljon a pokol.

Priotkroem kis fátyol a titoktartás, és mondd meg, hogy az összeomlás - egy játék, ami megmutatja az események után a szörnyű katasztrófa történt 2013-ban. Ezt követően a legtöbb föld megváltozott, most úgy néz ki, mint valami titokzatos zóna anomáliák létezett korábban csak a sci-fi történeteket és novellákat. Szinte minden földi élet meghalt, az emberek megbolondult, és az igazi oka az incidens nem találtam egyet.

A játék elindult, és meg kell, hogy töltse le a Collapse és telepíteni a számítógépre. Miután a játék telepítése lesz képes csatlakozni a projekthez. Innen megtudhatja, hogy az úgynevezett tilalmi zóna jelenik szörnyű démonok. És a lakosok a város, felismerve, hogy megbirkózni ez az erő nem tudnak úgy döntött, hogy csak a kordon kerítés földet komoly - fel betonozott, a terület körüli aknamezők megszervezése és gondoskodjon minden lehetséges fegyver automatikus választ.

Collapse letöltheti csak egy kiváló minőségű grafika. Minden festékek át megfelelően, teremt bizonyos légköri hangulatot. El kell végezni a feladatok és küldetések, játék Rodan. Erős karakter, aki van felruházva természetfeletti erőkkel. Él a tilalmi zóna, mert abban az időben a szülők nem tudtak evakuálni időben. Miután láttam, azért jöttek, hogy megértsék, hogy ez az ember képes helyreállítani az igazságosság és a rend helyreállítása érdekében.

Mechanikája a játék egyszerű, meg lehet érteni a lövés, hogy összeomlott a videó trailer: a főszereplő különböző fegyvereket, hogy az ellenség, késsel, akkor használja a kardot, és azok, akik lő szükséges "viszonozni". Ezek a szabályok segítenek gyorsan sikeresek a játékban. Persze a projekt csábítja, hogy maradjon. Ne higgy nekem, nézd meg magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more