Könyvjelzők

Gyarmatok online

Alternatív nevek: Online telepek, online telepek

Colonies játék mesélni a virágzó kolónia Zel'var, ami célpontja sok kalandos lelkek, akik úgy döntöttek, hogy elhagyják a Naprendszert, és a jó öreg Föld bolygót keresek egy új élet és a jó szerencse - de nem minden megtalálják, amit keresnek. Sokan csalódottak voltak, és úgy döntött, hogy forduljon a kalózkodás virágzó kereskedelmi útvonalak között öt bolygók Game Colony sajnos telepek vezetők, akik nagyobb szükség van a kereskedelmi bevétel érdekében, hogy előre a technológia és a munkahelyteremtés az újonnan érkezett telepesek.

Lejátszás előtt Colonies , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Colonies regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza a "Fiók létrehozása"

2.. Adjon egy nevet a karakter,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, erősítse meg,

5. Válassza ki a "Create".

Colonies játék - egy kereszt között a kreativitás, a horror és a kaland. Game Colony arra törekszik, hogy olyan, mint senki más ORPG. A nomád, hozzon létre falu és megvédje a barátait a szörnyű lények leselkednek az erdőben - ez a te feladatod. Meg lehet változtatni a táj, a gazdaság vagy a vadászat túlélni ilyen körülmények között Colonies Online - minden attól függ, neked. Village Colonies játék által létrehozott és irányított maguk a játékosok. A játék Colonies Online alapvető feladatok, mint a mezőgazdaság (háziállatok és haszonállatok), a bányászat, az építőipar épületek (meg lehet építeni egy házat az Ön igényei szerint), horgászat, fafeldolgozás és a főzés.

Colonies Online - egy játék, ahol te irányítod erőforrások távoli tereket, ahol a játékosok versenyeznek, hogy uralja a kereskedelmi politikák és a technológiai fejlesztés. Minden játékos Colonies Online kezeli a közigazgatás a bolygó hozzáférést biztosít egy különleges erőforrás. A győzelemhez a játékosnak Colonies Online kell gyűjteni annyi hitelek gyarmati kereskedelem erőforrások, frissíteni technológia, fenntartása szabad kereskedelmi útvonalak kalózok, és talán irányítja a Tanács határozatainak a helyes irányba .

Elején minden körben, a játékosok Colonies Online jövedelmük saját forrásaiból. Tanács összeül, hogy szavazzanak, hogyan kell viselkedni, tekintettel az aktuális eseményekre. Az eredmény jutalmazzák azokat, akik hajlandók tenni a erőfeszítést Colonies játék, vagy büntetik azokat, akik nem alkalmazzák ezeket. A játékosok Colonies online is szövetkeznek annak érdekében, hogy befolyásolják a szavazást a kedvező irányba.

Lehet jövedelmük Colonies játék segítségével a telepesek, akik időnként jönnek nagy számban, néha kisebb, és arra használják, hogy a fejlődés öt területen: közösség, a katonai, a kereskedelem, az ipar és a befolyás. A szavazás után, a Tanács, a játékosok Colonies Online fordul, vagy frissíteni ezen a területen, vagy aktiválja az egyiket, és a menedéket a kalózok cserébe források. Lesz Colonies játszani, és eladni forrásokat a hitelek megkötése kereskedelmi megállapodások előnyösebb az Ön számára, vagy hogy további forrásokat. A játékosok Colonies kap online, és fizetni a források szerint a kereskedelmi megállapodások.

Colonies játék addig tart, tíz szinten. Kereshet győzelmi pontokat a többi játékossal (VPS) a gyarmati hitelek és a technológiai fejlesztés. A végén, a játékos Colonies online a legtöbb győzelmet a győztes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more