Könyvjelzők

Combat Arms

Alternatív nevek: Combat Arms

Combat Arms Online - szép és nagyon érdekes játék a már régóta ismeri a műfaj - a shooter. Játék Fennállása során szerzett egy meglehetősen széles közönség rajongók. Orosz Combat Arms viszonylag új keletű, és most játszhat valódi élő emberek nem csak az országban, hanem egész Európában és Ázsiában. A Combat Arms, játszhat bármely számítógépről, amely csatlakozik az internethez, és telepítve van az ügyfélen.

Minimális rendszerkövetelmények:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Videókártya - 128MB

Indítsa el a játékot, akkor le kell töltenie a játék kliens. Ez egy viszonylag kis mennyiségű, és nem kell sok idő. Combat Arms letöltheti azt csak megy a helyszínre Combat Arms. Ezen felül, akkor kell, hogy jelentkezzen be az ügyfél regisztrált a honlapon. A Combat Arms regisztráció ingyenes, és nagyon egyszerű. Ez kevesebb, mint öt perc alatt. A regisztrációhoz meg kell, hogy:

  1. Kitalált egy fiókot a
  2. Adja meg egy erős jelszót a fiókhoz
  3. Adjon meg egy érvényes e-mail cím
  4. Olvassa el és fogadja el a felhasználói megállapodást

Ezzel befejeződik a regisztráció a Combat Arms Online kész. Most fut a játék kliens, adja meg adatait és kezdj el játszani Combat Arms. Game Combat Arms az egész játék világában. Különböző játékmódot, meglehetősen nagy a választék a fegyverek, vonzó és funkcionális játék a játék nagyon érdekes és izgalmas.

Miért játszani Combat Arms? Igen, legalábbis, hiszen csak egy fegyverarzenál és mindenféle krémek több tízezer egységek. És ez még nem minden. Változatos játék mód nem engedi, hogy unatkozni nem egy pillanatra. Íme egy példa néhány közülük:

 • Vadászat a kémek - a legizgalmasabb az összes közül. Egészen a közelmúltig, a játékosok a szerveren egyetlen paranccsal. De egyes helyeken kártyák rejtett tárolása a bizalmas adatokat. Találni ebben az esetben, mert mindannyian változik jelentősen. Minden játékos a szerveren, megpróbálja megölni, és abba gyűjteni egy sor ilyen bőrönd. Őket a teljesség legyen négy. Annak ellenére, hogy meg kell vadászni az egész szerver, a probléma még megvalósítható. Kapsz egy kis képességekkel, amelyek segítségével szépen. Válsz szinte észrevehetetlen. Szokatlan ügyesség bónusz, hogy az egészség és a képes elrejteni nagyban segít elvégzésében ezt a nehéz feladatot.

 • Karantén Mode - elég híres ma játékmódban. Az alapgondolat az, hogy néhány játékos véletlenszerűen kiválasztott, viszont a zombik és próbálja megfertőzni másokat. Első pillantásra úgy tűnhet, nem triviális, de ez csak első pillantásra. Először is, mondjuk, hogy a zombik gyakorlatilag nincs ütéseket. Reserve az irigység az egészségre. De amikor választott a taktika a játék fertőzés elkerülése érdekében, és nagyon esetleg győztesen a látszólag egyenlőtlen harcot.

 • Tűzoltók Mode - a klasszikus módot, amelyben a csapat nyolc játékos szemben az úgynevezett "botok", könnyebb mondani - a számítógépet. Elég izgalmas játék mód, amely lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba más játékosokkal.

Online játék Combat Arms megéri legalább próbálja játszani. Továbbá, ha megpróbálja legalább egyszer játszani, rá fogsz jönni, annak minden előnyével és más játékok ebben a műfajban egyszerűen megszűnik az Ön számára.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more