Könyvjelzők

Command and Conquer: Remastered

Alternatív nevek:

Command and Conquer Remastered Az ikonikus valós idejű stratégiai játék frissített változata. Átlagos karakterisztikájú PC-vel játszhatsz, ehhez most nincs szükség játékkonzolokra. A grafikát finomították és javították, minden textúrát frissítettek, de a játék felismerhető maradt, a klasszikusok kedvelői nem fognak csalódni. A hangjáték továbbra is nagyszerű, és a zene ébren tart játék közben.

Ebben a kiadásban a Command Conquer és a Red Alert is megtalálható, minden nem korlátozódik a textúrák frissítésére, hanem az első dolog.

Még ha az eredeti kiadást is játszotta, nem lesz felesleges emlékeztetni a menedzsment alapjaira, elvégre 25 hosszú év telt el. Mielőtt elkezdené játszani a Command and Conquer Remastered-et, fejezze be az oktatóanyagot. Ha ismeri ezt a remekművet a felújított verzióból, akkor a tanulás kötelező.

Mint a legtöbb játék a műfajban, jobb, ha az elején a bányászatra koncentrálunk:

  • Fedezze fel a területet anélkül, hogy túl messzire kerülne a bázistól
  • Kezdje el a bányászatot
  • Tanuljon meg olyan technológiákat, amelyek lehetővé teszik a katonai felszerelések gyártásának és a gyalogság toborzásának mielőbbi megkezdését
  • Ügyeljen a védekezésre

Ezek csak az első lépések a sikerhez vezető úton. Ne pazarolja az idejét, mindez néhány percet vesz igénybe, különösen, ha egy valódi személy játszik ellened. Az, aki először létrehoz egy harcképes sereget, nagyon komoly előnyhöz jut, ami akár győzelmet is hozhat. Egyszerűen legyőzheti az ellenfelet, miközben még nem áll készen a védekezésre.

Ha egyjátékos módban játszol, bármikor válthatsz a klasszikus grafika és a modern textúrák között nagy felbontásban.

A harcrendszer nem bonyolult, csak irányítani kell a csapatokat, és jelezni kell a támadandó célpontokat. De a győzelem vagy a vereség attól függ, hogyan és milyen egységekkel fogsz támadni. A számbeli fölény fontos, de nem helyettesíti a taktikát a csatatéren.

Bár a játék elsősorban az eredeti kiadást ismerőknek szól, a fiatalabb generáció számára is érdekes lehet. Csak kezdjen el játszani, ha szereti a valós idejű stratégiát, valószínűleg tetszeni fog ez a játék, mert ez az egyik legjobb.

Az új kiadás nem csak nagy felbontású textúrákat tartalmaz. Sok tartalom került hozzáadásra. Több mint 100 küldetés jelent meg a kampányban. Körülbelül 250 új kártya került hozzáadásra. Az összes hozzáadott küldetés ugyanazt a hangjátékot tartalmazza, mint az első kiadásban, mivel a hangjátékukat Kia Huntzinger kezelte, aki a játék eredeti hangját adta.

Zene hozzáadva 7 órányi új számmal klasszikus stílusban. Létezik olyan mód, amikor saját magad készítesz lejátszási listát, és játék közben meghallgathatod. A játék zenei választéka igazán lenyűgöző.

A menedzsmentet javították és finomították. Most még egyszerűbb és kényelmesebb a hadsereg kezelése.

A

Command and Conquer Remastered ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Vásárolja meg a játékot a Steam portálon, vagy keresse fel a fejlesztő webhelyét a vásárláshoz.

A játék egy időtlen klasszikus, amivel minden RTS-rajongónak rendelkeznie kell!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more