Könyvjelzők

Parancsnok: Modern háború

Alternatív nevek:

Commander Modern War – klasszikus körökre osztott katonai stratégia. A játék grafikája leegyszerűsödött, de ez a tényező nem befolyásolja nagymértékben a játék sikerét ebben a műfajban. Hanggal minden rendben van, nincs panasz.

Ez a projekt megjelenésében és játékmechanikájában nagyon hasonlít a sokak által Risk néven ismert társasjátékra. De ha a Risk egy háborús játék, amely a 18-19. században játszódik, akkor a Commander Modern War-ban modern típusú csapatokat fogsz irányítani, ami új játékstratégiákat nyit meg és változatossá tesz.

Még ha először foglalkozik ilyen játékokkal, akkor sem kell aggódnia. A fejlesztők gondoskodtak a világos képzésről, amely segít gyorsan elsajátítani a vezérlőket.

Ezután ki kell választanod, hogy melyik oldalon szeretnél játszani a Commander Modern War-ban, és ezután kezdődik a játék.

Mindent meglesz, ami a csatatéren való győzelemhez kell.

A hadsereg összes ágának irányítása, beleértve:

  • Gyalogság
  • Tüzérség, ágyú és rakéta
  • Repülés
  • Flotta
  • Páncélozott egységek
  • Rakétacsapatok

És még a szállítás is a minden háborúban szükséges logisztika megteremtéséhez.

A

Commander Modern Wart érdekes játszani, felváltva fogod váltani az ellenséggel. Nincs sietség, ami lehetővé teszi, hogy alaposan átgondoljuk az egyes cselekedeteket, és milyen következményekkel járhatnak a jövőben. A játék, mint már említettük, sok tekintetben hasonlít egy társasjátékra, de kényelmesebb formátumban.

Jó néhány stratégia és taktika létezik. A rendelkezésre álló csapatok száma közvetlenül függ a hadsereged erőforrásaitól. Próbálja meg elfoglalni és megtartani a területeket ásványokkal és más értékes tárgyakkal. Ez több pénzt és építőanyagot fog hozni.

A harcrendszer egyszerű és összetett egyszerre. Mindent figyelembe vesznek, beleértve a típust és a terepet is. Még akkor is, ha van egy egységed, amely erősebb az ellenfélnél, akkor is legyőzhető, ha a csata során olyan területen helyezkedik el, amely nem alkalmas az ilyen típusú csapatok számára. Néha nem kell rohanni a támadáshoz, de jobb, ha előnyösebb helyzetbe kerül, és megvárja, amíg az ellenség maga méri az első ütést. Ezenkívül bizonyos típusú csapatok sikeresebben ellenállnak másoknak. Például a tüzérség előnyre tesz szert a gyalogsággal szemben, és ezt figyelembe kell venni.

Ha tapasztalatot szerez a harci műveletek során, egységei jelentősen megerősödhetnek vagy akár növelhetik osztályukat, ami bónuszt hoz az egység támadásához és védelméhez.

Több hadjárat is van a játékban, és egyenként végighaladhatsz rajtuk hét különböző ellenfél legyőzésével, amelyek mindegyike különbözik taktikában és stratégiában a csatatéren.

Ha már kevés forgatókönyvet talál a játékban, létrehozhatja saját küldetéseit. Erre a célra van egy kényelmes szerkesztő.

A játék még korai hozzáférési szakaszban van, és idővel még több funkció lesz benne. Abban a pillanatban, amikor elolvasod a szöveget, a kiadás már megtörténhetett.

A

Commander Modern War ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Ha szereted az asztali háborús játékokat, azonnal kezdd el a Commander Modern War játékát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more