Könyvjelzők

A Hősök Társasága 3

Alternatív nevek:

Company of Heroes 3 Két műfajt ötvöző játék. A térképen való mozgás körökre osztott módban történik, csaták közben pedig a játék valós idejű stratégiai módra vált. A grafika kiváló, minden valósághűnek tűnik. A zenei rendezés is rendben van.

A játékban az a feladatod, hogy megmentsd az elfogott Európát a nácik megszállásától.

Amint azt könnyen kitalálhatod, az akció a második világháború idején játszódik majd.

A kampány két szakaszból áll, az első Olaszországból indul.

A Husky hadművelet után, amikor az angol-amerikai csapatok partra szálltak Szicíliában, de még mielőtt a félsziget felszabadult volna az ellenséges csapatok alól.

A játékban lévő térkép dinamikus, többször végig lehet menni a kampányon és nem lesz unalmas, mert a csatatér minden alkalommal más lesz.

fejlesztő nagy figyelmet fordított a részletekre. A csatatéren az erők összehangolása mellett külső tényezők is befolyásolják a csaták kimenetelét. Van-e a közelben olyan repülőtér, ahonnan légi támogatást kérhet, és közel van-e a part, hogy a baráti hajók tüzérséggel segítsenek. Ezen kívül partizán egységek is bevethetők, ami sokat segít a csatákban. A megfelelő pillanatban végrehajtott szabotázs érvénytelenítheti az ellenség számbeli fölényét.

Mielőtt játszhatna a Company of Heroes 3-mal, ki kell választania, melyik hadseregért akar harcolni. Angol csapatok, amerikai vagy vegyes egységek állnak rendelkezésre.

Míg a térképen mozogsz, képes leszel automatikus módban megbirkózni az ellenséggel, megsemmisítve az ellenség kis egységeit. A megerősített pozíciók elleni támadás során maga a játék valós idejű csapatirányítási módra vált, amely lehetővé teszi a taktika és stratégia alkalmazását a csatatéren anélkül, hogy a számítógép döntésére hagyatkozna.

Itt sokféle csapat létezik:

  • Sniper
  • Újoncok
  • Partizánok
  • Sappers
  • Páncélozott járművek
  • Repülés
  • tengerészgyalogság

Ez egy rövid lista, sőt, még több is van.

Városok vagy nagy, stratégiailag fontos objektumok megtámadásához, ahol az ellenség jól beépült, előre fel kell készülnie. Használj légi és tüzérségi csapásokat a támadás előtt. Ez jelentősen gyengíti az ellenséget. Ehhez a partizánok is nagyban hozzájárulnak.

Egyes mérföldköveket még jó előkészülettel sem lesz könnyű megtenni. Ahogy gyűjtöd a tapasztalatot, az egységeid egyre erősebbek lesznek. Lehetőség lesz bizonyos tulajdonságok javítására, például növelni a katonái által okozott sebzést és növelni a tartósságukat. Mozgás közben ne kerüljön az ellenséges tűz alá. A tűz elfojtása azonnal elveszít két mozgási pontot.

A játéknak folyamatosan kombinálnia kell a körökre osztott akciót a valós idejű harccal. Mindez kiegészítse egymást, akkor nem lesz gond, és a győzelem a kezedbe kerül.

A játék kampánya megismétli a történelmet, és ez teszi a játékot olyan érdekessé.

A játékot korai hozzáférésben mutatják be, de már most is elmondhatjuk, hogy egy újabb remekmű lesz.

Company of Heroes 3 ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. Lehetősége van a játék megvásárlására a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, Európa biztosan nem lesz megmentve a te parancsnoki tehetséged nélkül!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more