Könyvjelzők

Company of Heroes

Alternatív nevek: Company of Heroes

Ma amatőrök stratégiai lövöldözős játék Company of Heroes valamelyest háttérbe szorult a várakozás az új második rész. De ne feledkezzünk meg az összes eredmény az első része a projektnek. Elvégre, azon kevesek egyike, sikerült megnyerni elismerést leglelkesebb játék kritikusok. A fejlesztők nem elhagyni utódaikat magukra, és folyamatosan kényeztesse magát a játékosok új kiegészítéseket, hogy minél több érdekes és izgalmas küldetések. Hiba sok vállalat fejlődő játék a háborúról, amit csinálnak túl tragikus. CoH játék közvetlenül a katonai stratégiák, sikeresen megtestesíteni súlyossága az idő, és ne vigyük túlzásba a tragédia. A végén, nem illetlen, hogy a játékosok, mert a számítógép egy kellemetlen üledék, ez csak egy játék számítógép.

Ez a projekt nevezhetjük igazán szép annak ellenére, hogy a horror az idő, amely megjelenik benne. Tény, hogy az alkotók a játék, sikerült a lehetetlent - új érdekes projekt látszólag elcsépelt téma (lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe azt a tényt, hogy 80%-a jó játék fejlesztése témái a háború).

Indítsa el a játékot, a Company of Heroes kell előre vásárolni. Az ára a játék a hivatalos honlapon ma mintegy 40 $. A fő lényeg a játék - fejlesztés. Meg kell masszívan épületeket építeni, majd javítsák szerkezetét. Ezen felül, a karakter lesz a lehetőséget, erőforrás-kitermelés - nem éppen a tipikus megoldás a katonai stratégia. És, persze, meg fogja találni a sok munkahelyet fekszik leginkább megragadni ellenőrzési pontok.

Szinte az összes fontosabb esemény előtt egy henger Company of Heroes. Videó hasonlítanak azok alkalmazási körét és tartalmát hasonlít az amerikai háborús filmek. Megadása mellett található sávon a videót, az alkotók a játék volt, hogy ellenálljon a teljes filmes játék végéig. Ezért játszik, néha úgy érzed, hogy részt vesz a film.

Ha tudod letölteni Company of Heroes, akkor nézd meg magad, hogy a legtöbb küldetések, amelynek célja az egyéni utak, valahogy úgy, mint a történetek az amerikai mozi.

Minden projekt fejlesztések közvetlenül függ a döntések és stratégiák végrehajtását. Tehát, hogy egy rossz mozdulat, akkor elveszíti néhány tucat épített egységek és fordítva. Sok játékos nem szeretik ezt a fejlődést, és viszont találunk ebben a különleges varázsa, ami sokkal komolyabb a játék általában, és a fejlesztési stratégiák, különösen.

Letöltéséhez a játék Company of Heroes egyszerűen megy a hivatalos honlapján a játék. Előtt a vár egy komoly játék, hogy tartsa meg elfoglalt hosszú téli estéken.

És ne keverjük össze az a tény, hogy a játék Company of Heroes szabad, amíg nem sikerül. Ez a projekt valóban megéri a követelt összeget, nem fogja megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more